LISTA: Osannolika vändningar i Champions League

LISTA- Osannolika vändningar i Champions League

5 bästa upphämtningarna i Champions League-historien

Vändningar i Champions League? Vilka är de bästa upphämtningarna i Champions League? Eller mest osannolika vändningar i Champions League? Champions League är en av fotbollens absolut finaste och största turneringar, där Europas främsta klubblag gör upp om vilka som är bäst i kontinenten. Finns då något mer dramatiskt än att se ett lag hämta igen ett till synes omöjligt underläge?

Champions League är världens bästa och största fotbollsturnering för de allra bästa lagen, där mycket står på spel för de europeiska klubbarna som deltager. Där ära och prispengar står oerhört högt i kurs, och därmed gör lagen det mesta dem kan för att försäkra sig om att få spela vidare. De kämpar till den sista blodsdroppen och hämtar magiska krafter inifrån, och har en förmåga att kunna vända resultat som en pannkaka. När allting står på spel kan lag, som tidigare sett helt körda ut, återuppstå och kämpa tillbaka, och ibland lyckas de till och med vända resultatet till sin fördel.

LISTA- Osannolika vändningar i Champions League

Topp 5: Bästa vändningarna i Champions League

I denna lista ser vi några av fotbollens mest spektakulära upphämtningar. Underlägena med något mål för mycket blir en historisk vändning och vinst. Det är dessa matcher som jag personligen minns bäst, och jag är säker på att många av er också gör det. Ni har väl inte missat att vi har skrivit listor om mest klassiska upphämtningarna i Premier League, 10 konstiga skador inom fotbollen och historiens värsta matchtröjor.

6. Chelsea – Napoli

LISTA: Osannolika vändningar i Champions League

Chelsea låg rätt risigt till under sin Champions League-vinnande kampanj, och det var nära att det inte blev någon pokal för Stamford Bridge-klubben, efter att de förlorade mot Napoli i det första mötet i Italien, med hela 3-1, men de lyckades vända på det hela och vann sedan 4-1 på hemmaplan i västra London, och de gick vidare och vann sedan hela turneringen. Det var deras första Champions League-pokal.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply