IFK Göteborg löner & lönelista 2024 – Bäst betalda spelare i IFK Göteborg? Högst betalda spelarna i Blåvitt!

IFK Göteborg spelare lön? IFK Göteborg löner & lönelista!

IFK Göteborg löner 2024 – vad får en IFK Göteborg spelare i lön? Bäst betald IFK Göteborg spelare lön!

IFK Göteborg löner? IFK Göteborg spelarlöner 2024? IFK Göteborg löner 2024*? Ifall du undrar hur mycket Gustaf Norlin, Gustav Svensson, Adam Carlén och Arbnor Mucolli tjänar och har i lön hos IFK Göteborg så har du kommit rätt. Här får du svar på frågan hur mycket tjänar Gustaf Norlin, Gustav Svensson, Adam Carlén och Arbnor Mucolli i IFK Göteborg

Det är ett väldigt stort intresse när det kommer till IFK Göteborg. Laget har många supportrar och under senaste åren har klubbens ekonomi varit ett hett samtalsämne. Den största delen av ekonomin handlar om spelarlöner och hur mycket lagets spelare tjänar. Nu kommer vi gå igenom samtliga spelare i IFK Göteborg och hur mycket de har i lön. Se och spela på fotboll live =>

IFK Göteborg löner & lönelista 2024 - Bäst betalda spelare i IFK Göteborg? Högst betalda spelarna i Blåvitt!

IFK Göteborg spelarlöner 2024

IFK Göteborg löner? IFK Göteborg har under de senare åren gått lite sådär. De hänger med uppe i toppen av Allsvenskan, år efter år, men det är någonting som inte riktigt har lossnat för dem och de lyckas inte med att vinna några stora titlar. Istället har lag som Malmö FF och Norrköping lyckats prestera jämnare, och det gäller för Göteborgslaget att visa att man vill storsatsa när det kommer till kritan och inte sälja av spelare som Gustav Norlin när man behöver alla krafter som finns.

Samtidigt så är IFK:s ekonomi är inte den bästa och man har tidigare tvingats med att göra drastiska förändringar för att kunna hålla klubben uppe. Det kan förklara varför de väljer att göra som de gör.

Nu senast har de sålt sin träningsanläggning för att kunna hålla sig flytande, men de behöver fortfarande få in mer pengar. Detta är dock ingenting som påverkar IFK Göteborg spelarnas löner utan de har fortfarande hyfsat saftiga insättningar på lönekontot. Det innebär att såväl spelare som tränare kostar väldigt mycket och håller klubben tillbaka.

IFK Göteborgs spelarlöner är dock inga löner att tala om när man jämför med till exempel Manchester Uniteds löner eller Zlatan Ibrahimovics inkomst på kontot. Se och spela på fotboll live =>

IFK Göteborg löner 2024 – alla Blåvitt spelare lön!

IFK Göteborg löner? Säsongen 2024 var inte en toppensäsong för IFK Göteborg och man slutade nedre delen av tabellen, så att tänka sig att IFK skulle ha en spelare som kvalificerade sig in på listan över Allsvenskans bäst betalda spelare är ganska ohållbar. Även det faktum att IFK Göteborg skulle vara en av Allsvenskans mest värdefulla klubbar är en underlig tanke med tanke på deras ekonomiska sits men det är en gammal och anrik klubb vilket ger dem en viss status.

IFK Göteborg spelarlöner och kontrakt 2024

Här är IFK Göteborg spelarlöner och kontrakt 2024:

IFK Göteborg spelare lön 2024 Inkomst kr
Gustaf Norlin 1 526 100 kr
Gustav Svensson 709 700 kr
Eman Markovic 700 500 kr
Emil Salomonsson 666 100 kr
Adam Carlén 465 100 kr
Adam Ingi Benediktsson 306 100 kr
Hussein Carneil 285 000 kr
Lucas Kåhed 275 700 kr
Alai Ghasem 216 600 kr
Felix Eriksson 182 800 kr
Sebastian Ohlsson 176 500 kr
Abundance Salaou 160 000 kr
Linus Carlstrand 111 200 kr
Pontus Dahlberg
Anders Trondsen
Sebastian Hausner
Elias Hagen
Oscar Wendt
Suleiman Abdullahi
Anders Kristiansen
Thomas Santos
Andreas Pyndt
Kolbeinn Thordarson
Benjamin Brantlind
Malick Yalcouyé
Oscar Pettersson
Laurs Skjellerup
Paulos Abraham
Arbnor Mucolli

Här är IFK Göteborgs ledningslöner för bland annat tränaren, sportchefen och ordföranden i klubben:

IFK Göteborg tränare lön Position Årslön
Jens Askou Tränare
Richard Berkling Ordförande

*IFK Göteborg-spelarens årslön baserar sig på inkomstuppgifter från inkomståret 2023. Spelaren har under inkomståret inte betalt skatt i Sverige eller så är Skatteverket inte klara med samtliga uppgifter.

Högst betalda spelarna i IFK Göteborg

IFK Göteborg spelare lön 2024 – Högst betalda spelarna i IFK Göteborg per vecka!

Vilka är de högst betalda spelarna i IFK Göteborg 2024? Gustaf Norlin, Gustav Svensson, Eman Markovic och Emil Salomonsson är de bäst betalda spelarna i IFK Göteborg under Allsvenskan 2024 som det finns information om.

Bäst betalda spelare IFK Göteborg 2024 Inkomst kr
Gustaf Norlin 1 526 100 kr
Gustav Svensson 709 700 kr
Eman Markovic 700 500 kr
Emil Salomonsson 666 100 kr
Adam Carlén 465 100 kr

Vem är högst betalda spelare i IFK Göteborg 2024? Gustaf Norlin är den bäst betalda spelaren i IFK Göteborg med en taxerad årsinkomst om 1 500 000 kr. Det motsvarar en veckolön på ca 28 000 kronor per vecka (52 veckor).

När man jämför den högst betalda spelaren i IFK Göteborg med Zlatans lön, Messis lön och Ronaldos lön så kan en inse att de har en bit kvar till att bli Europas bäst betalda spelare eller världens bäst betalda fotbollsspelare.

Vem tjänar mest lön i Allsvenskan? Jämför de bäst betalda spelarna i IFK Göteborg med Allsvenskans bäst betalda spelare. Ta en titt och se ifall du känner igen några av namnen.

Bra att veta om IFK Göteborg-spelarnas löner och lönelistan för 2024

Uppgifter om IFK Göteborg löner är uppgifter från Skatteverket. Det är IFK Göteborg spelarnas taxerade inkomster under inkomståret 2023. Ni får gärna rätta oss ifall någon siffra eller uppgift är direkt felaktig. Vidare är informationen om spelarnas kontraktslängd officiella uppgifter som är konfirmerade, veckolönerna är dock inte alltid helt exakta då klubbarna inte går ut med den typen av uppgiften till media eller fans. Våra uppgifter kommer i första hand de största och mest trovärdiga medierna, bland annat Transfermarkt. Se och spela på fotboll live =>

IFK Göteborg löner & lönelista 2024 - Bäst betalda spelare i IFK Göteborg? Högst betalda spelarna i Blåvitt!

Lönelistor i andra toppklubbar i Sverige 2024

Här kan du se andra klubbars  lönelistor runt om i Sverige och Allsvenskan:

Lönelistor i andra toppklubbar i Europa

Nedan kan du se hur IFK Göteborgs löner är i förhållande till andra klubbars lönelistor runt om i Europa:

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Ligue 1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply