Östersunds FK löner & lönelista 2024 – Bäst betalda spelare i Östersunds FK? Högst betalda spelarna i Östersunds FK!

Östersunds FK löner 2024 – vad får en Östersunds FK spelare i lön? Bäst betald Östersunds FK spelare lön!

Östersunds FK löner? Östersunds FK spelarlöner 2024* Löner 2024 Östersunds FK* Ifall du undrar hur mycket Aly Keita, Malcolm Stolt, Simon Kroon, Sam Mensiro och André Nader tjänar och har i lön hos Östersunds FK så har du kommit rätt. Här får du svar på frågan hur mycket tjänar Aly Keita, Malcolm Stolt och Simon Kroon i Östersunds FK. Se och spela på fotboll live =>

Östersunds FK löner 2024 - vad får en Östersunds FK spelare i lön? Bäst betald Östersunds FK spelare lön!

Östersund spelarlöner 2024

Östersund spelarlöner? Östersunds FK har tagit fotbollssverige med storm. För inte så längesedan gick man upp i Allsvenskan och har sedan dess imponerat. I längden har man inte riktigt hållit jämna steg med topplagen Malmö FF, Djurgården och AIK men när det kommer till Svenska Cupen har det dock gått bättre. Man vann nämligen turneringen 2016, något som gjorde att man tog sig till Europa League-kval. Graham Potter och hans manskap slog bland annat ut det turkiska storlaget Galatasaray i den tredje kvalomgången, men trots det har man inte speciellt höga löner.

Östersunds FKs spelarlöner är dock inga löner att tala om när man jämför med till exempel Zlatan Ibrahimovic inkomst på kontot.

Östersund löner 2024

Östersund spelarlöner? Om Östersund fortsätter i samma fina form och utveckling kommer man inom kort bli ett lag att verkligen räkna med i den allsvenska toppen. Man har långt ifrån samma resurser som de andra topplagen men så länge det går bra på planen kan allt hända.

Östersund har inte någon av Allsvenskans bäst betalda spelare men vad gör det när man klarar sig på mindre löner. Även det faktum att Östersunds FK skulle vara en av Allsvenskans mest värdefulla klubbar är en underlig tanke med tanke på deras ekonomiska sits men de är en klubb som inte varit i Allsvenskan speciellt länge, om några år kanske man är där. Se och spela på fotboll live =>

Östersunds FK löner & lönelista 2024 - Bäst betalda spelare i Östersunds FK? Högst betalda spelarna i Östersunds FK!

Östersunds FK spelarlöner och kontrakt 2024

Nedan hittar ni Lönelista ÖFK och hur mycket spelarna i laget tjänar. Lönerna är inte bland de högsta i Allsvenskan men många har fått extra bonusar efter framgångarna i Europa League. Namn som Simon Kroon och Aly Keita finns alla med i truppen och nu har vi samlat alla uppgifter kring lagets spelare.

Det är inte bara årslönen som vi har listat. Vi har även tagit med Östersunds kontrakt och hur många överenskommelser spelarna har. I ÖFK har spelarna kontrakt till mellan 2023 och 2024 och hur långt varje spelare har skrivit på för hittar ni nedan. Se och spela på fotboll live =>

Här är Östersunds FK spelarlöner och kontrakt 2024:

Östersunds FK spelare lön 2024 Inkomst
Aly Keita 800 000 kr
Simon Kroon 480 000 kr
Sam Mensiro 455 000 kr
André Nader 425 000 kr
Theodore Rask 390 000 kr
Erick Brendon 360 000 kr
Andrew Mills 324 000 kr
André Österholm 320 000 kr
Kevin Jablinski 300 000 kr
Jakob Hedenquist 280 000 kr
Myroslav Mazur 255 000 kr
Calvin Kabuye 240 000 kr
Malcolm Stolt 175 000 kr
Mansour Sinyan 160 000 kr
Kristian Novak 160 000 kr
Anton Berg 120 000 kr
Ziad Ghanoum 115 000 kr
Jakob Johnson 100 000 kr
Kalpi Outtara
Mykola Musolitin
Cesar Weilid
Albin Sporrong
Yannick Adjoumani
Sadmir Zekovic
Sebastian Karlsson Grach

Löner Östersunds FKs tränare, sportchef & ordförande 2024

Här är Östersunds FKs ledningslöner för bland annat tränaren, sportchefen och ordföranden i klubben. Graham Potter har som känt lämnat och det är numera Magnus Powell som tagit över rodret. Se och spela på fotboll live =>

Östersund tränare lön Position Årslön
Magnus Powell Tränare
Peja Lindholm Klubbdirektör/VD
Bengt Olofsson Ordförande

*Östersund-spelarens årslön baserar sig på inkomstuppgifter från inkomståret 2022. Spelaren har under inkomståret inte betalt skatt i Sverige eller så är Skatteverket inte klara med samtliga uppgifter.

Östersunds FK spelare lön 2024 – Högst betalda spelarna i Östersunds FK per vecka!

Vilka är de högst betalda spelarna i Östersunds FK 2024? Aly Keita, Simon Kroon, Sam Mensiro och André Nader är de bäst betalda spelarna i Östersunds FK under Superettan 2024.

Bäst betald spelare i Östersunds FK Inkomst
Aly Keita 800 000 kr
Simon Kroon 480 000 kr
Sam Mensiro 455 000 kr
André Nader 425 000 kr
Theodore Rask 390 000 kr

Vem är bäst betalda spelare i Östersunds FK 2024?

Vem är högst betalda spelare i Östersunds FK? Aly Keita är den högst betalda spelaren i Östersunds FK med en taxerad årsinkomst om 800 000 kr. Det motsvarar en veckolön på ca 15 300 kronor per vecka (52 veckor).

När man jämför den bäst betalda spelaren i Östersunds FK med Zlatans lön, Messis lön och Ronaldos lön så kan en inse att de har en bit kvar till att bli Europas bäst betalda spelare eller världens bäst betalda fotbollsspelare.

Jämför de högst betalda spelarna i Östersunds FK med Allsvenskans bäst betalda spelare. Ta en titt och se ifall du känner igen några av namnen.

Bra att veta om Östersund spelarlöner och lönelistan för 2024

Östersunds FK löner? Uppgifter om Östersunds FK spelarnas löner är uppgifter från Skatteverket. Det Östersunds FK spelarnas taxerade inkomster under inkomståret 2022. Ni får gärna rätta oss ifall någon siffra eller uppgift är direkt felaktig.

Vidare är informationen om spelarnas kontraktslängd officiella uppgifter som är konfirmerade, veckolönerna är dock inte alltid helt exakta då klubbarna inte går ut med den typen av uppgiften till media eller fans. Våra uppgifter kommer i första hand de största och mest trovärdiga medierna, bland annat Transfermarkt. Se och spela på fotboll live =>

Östersund spelare lön 2022? Östersunds FK löner & lönelista 2022!

Lönelistor i andra toppklubbar i Sverige

Detta var alltså allt om Östersund spelarlöner. Nedan hittar du löneinfo om fler lag i Sverige och resten av Europa. Här kan du se andra klubbars  lönelistor runt om i Sverige och Allsvenskan:

Lönelistor i andra toppklubbar i Europa

Nedan kan du se hur Östersunds FKs löner är i förhållande till andra klubbars lönelistor runt om i Europa:

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Ligue 1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply