Om Silly Season

Silly Season är en fansdriven webbplats som tillägnas fotbollsfans från hela världen!

Silly Season ger dig de senaste fotbollsnyheterna direkt från Europa och stora delar av världen.

Silly Season: Nätverket

Silly Season startades i slutet av 2011 och har vuxit kraftigt sedan dess och fortsätter att växa tack vare hängivna och duktiga medarbetare som utgörs av ett stort antal personer som ständigt bevakar och håller sig uppdaterade för att kunna skriva om de senaste som händer inom fotbollsvärlden för att skriva nyheter om matcher, rykten, transfers och mycket mer åt våra fans runt om i världen. Här kan du se vilka som ingår i Redaktionen.

En stor del av tillväxten beror naturligtvis på er fans som ständigt återbesöker våra webbplatser och Facebook- och Twittersidor och som tipsar oss om de senaste nyheterna. Ni är orsaken till att vi fortsätter och vill prestera ännu bättre samt motiverar oss att skriva om det absolut senaste fotbollsnyheterna. Tack alla fotbollsfans!

Idag är Silly Season ett etablerat nätverk med ett stort antal passionerade fotbollsfans, redaktörer, skribenter, desginers, videoredigerare och andra medarbetare baserade i ett flertal länder som ser till att förse dig dig med absolut senaste fotbollsnyheterna!

Silly Season: Teamet

Silly Season-teamet utgörs fans som resten av oss och som helt enkelt älskar fotboll! De artiklar och nyheter som du läser på Silly Season är skrivna av våra skribenter som själva är fans och älskar fotboll och sina fotbollslag passionerat.

Silly Season förvaltas av fotbollsfanatiker som strävar efter att ligga i framkanten och förse alla fans med de senaste fotbollsnyheterna.

Silly Season erbjuder alla spelare, funktionärer, fans och kritiker för att ha din åsikt om fotbollen som vi alla älskar. Känner du igen dig i detta så är du välkommen att kontakta oss så ser vi till att du bli en i teamet!

Silly Season-nätverket ägs av det svenska företaget SS Football Websites & Portals AB.