bet365

Allsvenskan Viaplay – Sänds Allsvenskan på Viaplay?

Allsvenskan Viaplay - Sänds Allsvenskan på Viaplay?

Allsvenskan Viaplay – sänder Viaplay Allsvenskan på TV? Så kan du titta Allsvenskan fotboll!

Sänder Viaplay Allsvenskan? Allsvenskan Viaplay? Kan man se Allsvenskan på Viaplay? Kommer allsvensk fotboll att visas på Viaplay? Nej, det blir ingen mer allsvensk fotboll på Viaplay, utan det är endast discovery+ och TV4 Play som sänder Allsvenskan på TV och live stream.

Discovery+ har sagt upp avtalet och samarbetet med Viaplay rörande Fotbollsallsvenskan och istället ingått ett avtal med om TV4 Play om de Allsvenska TV-sändningarna. Således kommer Allsvensk fotboll inte att sändas på Viaplay eller Viasat längre, utan det blir endast discovery+ och TV4 Play som kommer att sända Allsvenskan via live stream och och deras TV-kanaler på TV.

Allsvenskan Viaplay - Sänds Allsvenskan på Viaplay?

Allsvenskan TV4 Play och Discovery – de sänder alla allsvenska matcher via live stream!

Sänder Viaplay Allsvenskan? Nej, du kan inte se Allsvenskan på Viaplay. discovery+ har inte inlett något samarbete med Viaplay denna säsong. Det innebär att Viaplay inte får sända matcher från Allsvenskan på Viaplay.  Tidigare fanns ett tillfälligt avtal mellan kanalerna som gjorde att allsvenskan även visades i Viaplay, men fr.o.m. 2020 så började allsvenskan att sändas exklusivt i discovery+. Numera visas de allsvenska matcherna på både TV4 Play och discovery+ då företagen inlett samarbete. Ifall du tecknar TV4 Play så får du tillgång Allsvenskan, Superettan och Champions League. TV4 Play =>

En trolig orsak är nog att samarbetsavtalet med Viaplay initialt skrevs bakom ryggen på en av huvudägarna Telenor vilket resulterade i ett ägarbråk som slutade med att Bonnier köpte Telenors andelar i TV4 Play. Därefter valde man att avsluta samarbetet.

En annan trolig orsak är Viaplay på sistone kuppat till sig väldigt många rättigheter vilket kan ha irriterat och gjort bolagen ovilliga att fortsätta samarbetet. Senast norpade Viaplay UFC rättigheterna i Sverige och nu kan alla MMA-fans kolla på UFC gratis på Viaplay i Sverige.

Inte möjlighet att se Allsvenskan på Viaplay – de sänder istället Premier League och mycket annan europeisk toppfotboll!

Trots att man inte kan se Allsvenskan på Viaplay så ska man inte hänga läpp då de har något som de övriga inte har. Viaplay äger nämligen de svenska TV-rättigheterna till all europeisk toppfotboll såsom Premier League och Ligue 1. Det enda Viaplay saknar är just kronjuvelerna i Sverige, nämligen rättigheterna till svensk fotboll där Fotbollsallsvenskan och Superettan utgör kärnan.

Allsvenskan Viaplay - kan man se Allsvenskan på Viaplay?

Allsvenskan 2024 odds

Trots man inte kan se Allsvenskan på Viaplay så finns flera möjligheter att se och spela på matcherna. Det är alltid lika roligt att kolla in olika Allsvenska odds oavsett om man ska spela på några matcher från Allsvenskan 2024 eller inte. Ifall du funderar på att betta så ska du lika bra ta del av några riskfria spel- och bonuserbjudanden från bet365, Unibet och Betsafe för att maximera nöjet.

Några Allsvenskan odds 2024 berör oftast frågor såsom vem och vilka vinner allsvenskan och skytteligan. Dessa odds kan vara intressanta att betta på för att krydda till upplevelsen för sitt lag eller favoritspelare. Här är några av de vanligaste oddsen:

Vem vinner allsvenskan 2024?

Här kan du se hur Allsvenskan slutar och vem som vinner allsvenskan 2024.

Vem vinner skytteligan allsvenskan 2024?

Här kan du se odds för skytteligan i allsvenskan 2024 och vem som har störst chans att vinna skytteligan i allsvenskan 2024 och blir vår nya allsvenska skyttekung.

Vem vinner assistligan allsvenskan 2024?

Här kan du se vem som har störst chans att vinna assistligan i allsvenskan och blir vår nya allsvenska assistkung.

Vem vinner Superettan?

Här kan du se hur Svenska Cupen slutar och vem som vinner Svenska Cupen.

Här hittar du Allsvenskans spelschema och Svenska Cupens spelschema allt du behöver veta om Allsvenskan på TV och Svenska Cupen på TV samt Allsvenskan live stream gratis och Svenska Cupen live stream gratis. De flesta matcherna från cupen sänds endast via live streaming hos TV4 Play.

TV4 Play Plus Allsvenskan

Läs mer om Svensk fotboll

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply