Liverpool

Liverpool nyheter och senaste nytt om Liverpool FC fotboll!

Liverpool är tillsammans med en grupp andra lag de största i England. Både när det kommer till historiskt sätt och i nutid. Man var med och vann tio ligatitlar under 70 och 80-talet detta tillsammans med flertalet titlar i både ligacupen och FA-cupen.

På senare år har man vunnit ligacupen flertalet gånger samt att man gick till Champions League final i Istanbul våren 2005. Detta efter den otroliga finalen där man hämtade upp 0-3 till 3-3 och därefter slog AC Milan på straffar.

När det kommer till engelska Premier League och den engelska fotbollen har det titelmässigt inte gått lika bra. Man har inte vunnit den inhemska ligan sedan 1990 men nu ser Jurgen Klopp att bygga ett riktigt bra

Liverpool

lag som kan vara med och fightas i toppen av tabellen. Med spelare som Mohamed Salah och Roberto Firmino i truppen ser Klopp ut att ha något riktigt stort på gång.

Liverpool transfer news

Liverpool Salah och Sadio Mané transfer news. Man har ett par spelare som är världsklass. Det är framför allt köpet från AS RomaMohamed Salah, som är den som skiner under matcherna på Anfield. Egyptiern är en av de bästa afrikanska fotbollsspelarna genom tiderna och öser in mål i den röda tröjan. Det pratas ständigt om att spelaren jagas av framför allt Real Madrid och det återstår att se hur länge stjärnan stannar på de brittiska öarna.

Liverpool transfer rumours

The Reds är en väldigt attraktiv klubb och det finns alltid mycket som skrivs. Antingen handlar det om spelarköp eller spelarförsäljningar eller är det om klubbledningen. Den engelska pressen är inte heller sena med att skriva och hitta på rykten. Allt för att sälja så mycket exemplar som möjligt. Man har även en väldigt karismatiskt tränare som ofta kommer med roliga uttalanden, något som kvällspressen älskar.

Liverpool stream

The Reds är en klubb med väldigt mycket fans. I Sverige finns flera tusen som har LFC som sitt favoritlag och därför är intresset för Liverpool live stream väldigt stort. Man spelar matcher ofta två gånger i veckan och det finns alltid någon titel man kan vara med och slåss om. Handlar det inte om Premier League är det ligacupen eller FA Cupen. Då man även spelar i Europa blir det ofta matcher mitt i veckan vilket är perfekt för de fans som inte kan få nog av varken fotboll eller av LFC. För dig som letar efter Liverpool stream finns det fler streaming sidor i Sverige. Det är dock endast på en som du kan se streama Liverpool.

För den som vill se alla tv-sända matcher som visas med LFC är det Viaplay som gäller. Det är nämligen där man kan titta på Liverpool livestream oavsett om de spelar i Premier LeagueChampions League eller i cupen. Intresset växer hela tiden och frågan är hur bra egentligen Mohamed Salah kan bli.

Det finns många olika streaming sidor, spelbolag och betting sidor med live stream i Sverige men det är endast en där du kan se Liverpools matcher i Premier League och Champions League.

Liverpool spelschema

Spelschema Liverpool? I den engelska ligan spelas det totalt 38 omgångar. Det innebär 38 matcher för Merseyside-laget per säsong. Lägg där till allt från spel i Champions League och FA Cupen till ligacupen och diverse träningsmatcher. Det blir lätt upp emot 60 matcher per säsong som laget spelar. Det betyder att man har ett fullspäckat spelschema och det är minst en match per vecka året runt. I alla fall under säsongen som drar igång i juli och avslutas i maj månad. Är du på jakt efter Liverpool fixtures och Liverpool schedule kan du se samtliga matcher i Premier Leagues spelschema.

Liverpool match idag? Som vi tidigare nämnt spelar The Reds ofta två, ibland tre matcher inom loppet av en vecka. Det hela gör att det det nästan är match eller dagen före/efter matchen varje dag. För LFCs del ser många fram emot stormatcherna mot Manchester United då det är ett klassiskt möte. Även derbymatcherna mot Everton är stora för fansen hos båda lagen.

Liverpool Champions League och Europa League

Klubbens Europaresor har varit väldigt blandade under de senaste åren. Man har spelat allt från Europa League till Champions League och man har under senaste tiden fått bra resultat med sig. Efter att ha förlorat EL-finalen mot Sevilla i Basel den 18 maj 2016 har man bara blivit bättre och bättre när det kommer till spel i Europa.

En av anledningarna är att man fått in Mohamed Salah som verkligen axlat rollen som lagets målskytt. Tilslut har man lyckats få in en anfallare som tagit Luis Suárez roll som den stora målskytten och det märks både i ligatabellen och i Champions League.

Att man spelar i Champions League är ett stort plus. Framför allt när det kommer till vilka spelare man kan köpa och har råd att ha kvar med tanke på lönerna. När det kommer till den biten betalar Liverpool löner som är ganska höga. De är dock lägre än vad de största lagen i Premier League betalar.

Liverpool next game

Att hitta vilken som är Liverpools nästa match är inte alltid så lätt då man måste hitta när alla turneringar spelas. Ofta är det inga problem då man kan slänga ett öga på Premier League spelprogram för att få reda på när The Reds har sin nästa match. Liverpool spelschema är fullt med häftiga matcher.

Liverpool laguppställning

Tar vi en titt på laguppställning Liverpool ser vi att Jurgen Klopp ofta väljer att satsa på samma manskap. I alla fall när det kommer till anfallslinjen. Offensiven med Firmino, Salah och Mané är en av de hetaste i den engelska fotbollen men det kan självklart bli bättre om man ser till försvaret och mittfältarna.

Liverpool players och squad utvecklas för varje år och då man nu fått in större intäkter i samband med spel i Champions League man startelvan och truppen bli ännu bättre. Det återstår att se hur mycket Klopp kommer ändra i sitt lag då man ofta inte ändrar ett vinnande koncept, men det kommer säkert bli några förändringar efter säsongen.

Liverpool news

Det kommer ständigt nyheter om LFC då man är en av världens största fotbollsklubbar. Självklart vill man veta allt om sitt favoritlag och det finns hur mycket information som helst när det kommer till klubben. Allt från Liverpool spelarlöner till trupp, laguppställning och startelva är endast några av de punkter många vill veta mer om.

Liverpool latest news

Hos Silly Season Sverige hittar du det senaste när det kommer till Liverpool nyheter samt mycket annat. Allt från Liverpool biljettertröja och matchtröja eller vart man kan hitta en logo eller wallpaper är intressanta punkter. Klicka för att komma till LFCs officiella shopTwitter konto och webbsida.