Ryktet: Liverpool, Chelsea, PSG ute efter Vinicius Jr

Ryktet: Liverpool, Chelsea, PSG ute efter Vinicius Jr

Allt talar för att superstjärnan Kylian Mbappé flyttar till Real Madrid i sommar. Det har lett till spekulationer om framtiden för spelare som Rodrygo och Vinicius Jr, två av klubbens nuvarande fixstjärnor i offensiven. Bland annat har det rapporterats att Liverpool är redo att lägga ett bud på omkring 900 miljoner kronor för Rodrygo.

Nu är det spanska El Debate, vilka Goal.com hänvisar till, som uppger att även Vinicius Jr är uppvaktad av europeiska storklubbar. Enligt uppgifterna är Liverpool, Chelsea och PSG intresserade av brassen, som gjort 18 mål och 8 assist på 28 matcher den här säsongen. Men det kommer inte bli billigt.

Real Madrid sägs nämligen vilja ha hisnande 200 miljoner euro, drygt 2,2 miljarder svenska kronor, för att sälja Vinicius. Det skulle i så fall bli världens näst dyraste övergång genom tiderna. Neymar kostade 222 miljoner euro när han flyttade från Barcelona till PSG 2017. Real Madrid ska dock inte vilja sälja Vinicius, och spelaren själv vill också stanna, enligt uppgifterna.

LÄS MER: Ryktet: Liverpool har lagt bud på Rodrygo

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply