Skriv för oss

Bli skribent och skriv för Silly Season Sverige

Silly Season Sverige är i ständig utveckling och växer dagligen. För att ta ytterligare steg på vägen söker vi ny förstärkning i form av nya skribenter.

Intresserad av att bli en del av Silly Season Sverige teamet

Drömmer du kanske om att bli journalist eller är bara passionen tillräckligt stor för att få dig att slå dig vid datorn, leta fakta, statistik och uppgifter gällande fotbollens värld och sen förmedla dessa i en text till allmänheten? Eller vill ni kanske försöka få tag på och intervjua aktiva fotbollsprofiler och få det publicerat för allmänhetens beskådning?

Publicera ditt arbete på Sillyseason.se

Silly Season Sverige erbjuder blivande skribenter en unik möjlighet att både utvecklas som journalister och få sitt arbete publicerat på en av Sveriges snabbast växande fotbollssidor.

Genom att publicera din artiklar på vår Sillyseason.se så når du tiotusentals fotbollsfans varje dag vilket kan hjälpa dig att förstärka ditt eget varumärke och karriär.

Vad Silly Season Sverige letar efter

Vår bevakning sker främst över Allsvenskan, Superettan, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1. Men även andra stora händelser i övriga Europa är av intresse för sajten.

Vi är intresserade av alla som vill bli en del av vårt team.  Här på Silly Season Sverige vi regelbundet på jakt efter nya duktiga och passionerade skribenter.  Så om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av teamet som du har kommit till rätt ställe.

Låter det intressant?

För att ansöka om att bli skribent så fyller du i formuläret nedan eller skickar du ett meddelande till vår Facebook-sida, där du berättar mer om dig själv, hur du ser på ett eventuellt arbete för sajten. Till det behöver vi en provtext som du skrivit.

Skicka in din ansökan idag genom formuläret nedan! Fyll i formuläret nedan så kan vi ta det därifrån.

Känner du någon som är rätt för Silly Season Sverige?

Skicka gärna detta till era vänner eller tagga gärna era vänner i detta inlägg, om ni tror att de skulle vara rätt person för Silly Season Sverige!

Silly Season Sverige skribentprogram fakta

Två mycket viktiga fakta om vårt skribentprogram:

Kommer jag att få kredd som författare? JA

Kommer jag att få betalt? NEJ*

*En mindre symbolisk summa fördelas mellan skribenterna utifrån prestation. Möjlighet till extra arbete för aktiva och passionerade skribenter.

Feedback till Silly Season Sverige

Vi tar gärna emot frågor och andra idéer gällande vår sajt och vårt arbete också. Skicka gärna dina frågor och synpunkter till vår Facebook-sida eller använd vårt kontaktformulär för direkt kontakt.