Betting sidor med Esport

Esport betting – här är marknadens betting sidor med Esport!

Esport betting? Letar du efter bästa betting sidor med Esport? Det finns gott om spelbolag som erbjuder betting på Esport? Här går vi igenom bettingsidor med Esport på den svenska marknaden. Alla har sina egna intressen och hobbies. När det gäller betting och sport finns det en hel värld med sporter och turneringar att betta på. Något som blivit väldigt populärt på senaste är Esport betting och bettingsidor med eSport. Alltså att lägga bet på vem som vinner matcher på datorspel.

Till exempel CSGOLeague of Legends eller DOTA 2. Dessa är de tre mest populära spelen men självklart finns även bland annat Overwatch och Rainbow Six. I denna artikel kommer vi gå igenom allt som har med betting på e-sport att göra. Allt från var man kan lägga sina bet till vilka som är de bästa spelbolagen.

Vi håller nu på att ta en närmre titt på allt om betting på E-Sport. Hur fungerar det? Vilka marknader finns det? Vad är fördelarna och vad är nackdelarna? I denna artikel kommer vi gå igenom allt du behöver veta om ämnet.

Betting sidor med Esport

Spela på Esport, Starcraft 2, Dota 2 och Overwatch – allt du behöver veta om E-sport betting!

Betting sidor med Esport? I vårt avlånga land har det under en lång tid varit populärt med esport. Det var även i Sverige som intresset byggdes upp om att spela på matcher från de största ligorna i E-sport. Nu har det blivit väldigt vanligt att man spelar på de olika turneringarna.

Det finns väldigt många spelbolag med svensk licens som erbjuder odds på Esport. Att spela på odds på E-sport blir allt mer populärt. Det är bara en tidsfråga innan nästan alla erbjuder det. Alla betting sidor med Esport finns med i denna artikel. Den uppdateras så fort en ny bettingsida börjar erbjuda odds på Esport.

Esport betting – tips på bästa bettingsidor med Esport!

Här ser du vilka som är spelbolag med Esport. De blir allt fler med tiden och nu erbjuder nästan alla sidor möjligheten att spela på sina favoritlag och matcher. Så fort fler betting sidor erbjuder Esport uppdaterar vi denna lista. Tänk på att du kan registrera dig för att ta del av flera bonusar. Detta gäller dock inte om spelbolagen är registrerade på samma licens.

SPELBOLAG Spel inom eSports VÄLKOMSTBONUS BESÖK
Unibet Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% BESÖK
Bet365 Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
Upp till 1250 kr
i spelkrediter
BESÖK
Betfair Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% på din första
insättning
BESÖK
betsson Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch

100% i matchningsbonus BESÖK
ComeOn Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% i matchningsbonus BESÖK
Nordicbet Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% i matchningsbonus BESÖK
Bethard Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% i matchningsbonus BESÖK
Leovegas Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
Upp till 100 i bonus BESÖK
betsafe Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
Upp till 100 i bonus BESÖK
Casinostugan Esport, Esport,
Starcraft 2, DOTA 2, Overwatch
100% i matchningsbonus BESÖK
  18+ Regler % villkor gäller.
 

Samtliga spelbolag på listan innehar svensk spellicens. Behovet av spellicens kom 1 januari 2019 och ges ut av Spelinspektionen.

Betting sidor med Esport

Spela på Esport? Vi förklarar hur man kan spela på Esport!

Sverige har har väldigt många framgångsrika klaner när det kommer till Esport. Ninjas in Pajamas, SK och Fnatic är endast några organisationer där svenska spelare varit med. Att vi haft framgångsrika svenska spelare på scenen gör att intresset bland det svenska folket per automatik blivit större. När det handlar om att spela på Esport finns det flera olika marknader att spela på. Det är först och främst 1X2 som gäller. Där spelar du alltså på vem som kommer att vinna hela matchen. På vissa finns dock endast möjligheten att spela på hemmavinst eller bortavinst. Det finns

Du kan även spela på vilken klan som vinner ronden, först till fem ronder eller hur många rundor det blir. Det finns även alternativ att spela på rundhandikapp.

Det hela fungerar som vilken match som helst. I eSport är det precis som i fotboll eller ishockey där du kan spela på hemmavinst, oavgjort eller bortavinst. Det finns dock undantag som till exempel på League of Legends. Där går det endast att spela på hemmavinst eller bortavinst. Detta då det inte kan bli oavgjort i en LoL-match. Som sagt. Det är vanligt spelbolag med Esport. Precis som betting sidor med CSGO och betting sidor med League of Legends är odds på eSport en komet inom spelvärlden. Numer har nästan alla spelbolag odds på Esport.

Betting sidor med Esport

Fördelar med Esport betting

Precis som med alla sporter finns det fördelar och nackdelar med betting. Att spela på Esport kan löna sig väldigt mycket om man är kunnig inom de olika spelen. Har du koll på vilka lag och spelare som är på uppgång och i bra form? Då finns det fina stålar att hämta. Det fungerar precis som vilken annan match som helst.

Redaktionens sammanfattning om bettingsidor med Esport

Det går att att betta på eSport hos många olika spelbolag med svensk licens. Vissa har en större sektion med flera olika spel medan andra har det som ett enkelt val i menyn. Vill du åt den bästa siten rekommenderar vi betway eller Unibet. Det är de som erbjuder bäst odds och flest marknader på CSGO, LoL, DOTA 2 etc. De båda bolagen är även med och sponsrar olika lag och turneringar. De stöttar scenen som blir större för varje år som går.

Detta var allt vi hade att erbjuda. Har du fler frågor om ämnet får du gärna lämna en kommentar till oss på Silly Season Sverige.

Samtliga spelbolag presenterade i denna artikel innehar svensk spellicens. Det innebär att de har tillstånd att föra bettingverksamhet i Sverige. Licensen är registrerad hos spelinspektionen. Myndigheten hette fram till 2019 Lotteriinspektionen.

Betting sidor med esport