Vem vinner skytteligan i Champions League 2024? Odds vinnare 2023/24!

Vem vinner skytteligan i Champions League

Vem vinner skytteligan i Champions League 2023/24?

Vem vinner skytteligan i Champions League 2024? Vem blir Champions League skytteligavinnare 2023/24? Blir det Erling Braut Haaland, Álvaro Morata eller Rasmus Højlund. Som det ser ut så finns inga andra spelare i toppen. Zlatan spelar inte för AC Milan denna säsong så blir inga mål för svensken i turneringen. Ronaldo och Messi är två av stjärnorna som varit skyttekungar i Champions League flest gånger, men av dessa herrar spelar ingen i ett europeiskt lag denna säsong.

Det finns mycket att ta in när det kommer till vem vinner skytteligan i Champions League och det finns flera namn som är aktuella för en vinst. Norrmannen Erling Braut Haaland ligger i toppen och han lär nog skaka om tabellen även denna säsong. Under förra CL-säsongen så visade norrmannen att han är ostoppbar och lär göra allt för att försvara sin skytteliga-titel. Se skytteliga-oddsen här =>

Vem vinner skytteligan i Champions League 2023/24?

Vilken spelare vinner skytteligan i Champions League 2024?

Det är dags att blicka mot Champions League 2023/2024 och vem som kommer att göra flest mål i turneringen och vinna skytteligan. Numera är namn som Zlatan, Álvaro Morata, Ronaldo, Suarez och Neymar inte med på listan av flera anledningar. Det beror på att de flesta av spelarna har bytt klubbar och att deras lag åkt ur turneringen. Det nya namnet att lägga på minnet är norrmannen Erling Braut Haaland som spelar i Manchester City.

Men vad är oddsen på att respektive spelare ska göra flest mål och vinna skytteligan? Det går vi igenom nedan! Här kan du se spelschema för Champions League och vilka som sänder Champions League på TV ifall du är nyfiken på vad som väntar de närmaste CL-dagarna.

# Spelare Lag Odds
1. Erling Haaland Manchester City 2.10
2. Harry Kane Bayern München 4.50
3. Kylian Mbappé Paris Saint-Germain 5.50
4. Alvaro Morata Atlético Madrid 15.00
5. Jude Bellingham Real Madrid 15.00
6. Julian Álvarez Manchester City 21.00
7. Gabriel Jesus Arsenal 26.00
8. Joao Felix Atlético Madrid 26.00

Se de senaste skytteliga-oddsen här =>

Vilken spelare vinner skytteligan i Champions League 2023?

Odds Champions League skytteliga vinnare 2023/2024 – uppdaterad

Här är Champions League skytteliga 2023/2024 – skytteligan uppdateras automatiskt. Se skytteliga-oddsen här =>

Här hittar du våra listor med Champions League skytteliga 2023/2024 och Champions League skytteliga genom tiderna som är full av statistik och besvarar frågor såsom vem som gjort flest mål i Champions League genom tiderna, vem som gjort flest mål i Champions League under en match eller vem som gjort flest mål i Champions League under en säsong m.m. Champions League skytteliga genom tiderna.

Vem vinner skytteligan i Champions League? Erling Braut Haaland eller Álvaro Morata?

Erling Braut Haaland och Álvaro Morata är de stjärnor som varit skyttekungar i Champions League länge och de har har lagt beslag på skytteliga-titeln i Champions League sedan 2023. Erling Braut Haaland har vunnit Champions Leagues skytteliga en gång och Álvaro Morata har aldrig vunnit tidigare.

Skall någon annan spelar ta skytteliga-titeln från stjärnduon denna säsong? Nja, för ingen av de tidigare superspelarna är med i turneringen. Som det ser ut så är Erling Haaland som har en chans att ta sin andra titel denna säsong. Se skytteliga-oddsen här =>

Läs mer om Champions League

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply