Vem vinner skytteligan i Champions League 2024? Odds vinnare 2023/24!

Vem vinner skytteligan i Champions League

Vem vinner skytteligan i Champions League 2023/24?

Vem vinner skytteligan i Champions League 2024? Vem blir Champions League skytteligavinnare 2023/24? Blir det Erling Braut Haaland, Álvaro Morata eller Rasmus Højlund. Som det ser ut så finns inga andra spelare i toppen. Zlatan spelar inte för AC Milan denna säsong så blir inga mål för svensken i turneringen. Ronaldo och Messi är två av stjärnorna som varit skyttekungar i Champions League flest gånger, men av dessa herrar spelar ingen i ett europeiskt lag denna säsong.

Det finns mycket att ta in när det kommer till vem vinner skytteligan i Champions League och det finns flera namn som är aktuella för en vinst. Norrmannen Erling Braut Haaland ligger i toppen och han lär nog skaka om tabellen även denna säsong. Under förra CL-säsongen så visade norrmannen att han är ostoppbar och lär göra allt för att försvara sin skytteliga-titel. Se skytteliga-oddsen här =>

Vem vinner skytteligan i Champions League 2023/24?

Vilken spelare vinner skytteligan i Champions League 2024?

Det är dags att blicka mot Champions League 2023/2024 och vem som kommer att göra flest mål i turneringen och vinna skytteligan. Numera är namn som Zlatan, Álvaro Morata, Ronaldo, Suarez och Neymar inte med på listan av flera anledningar. Det beror på att de flesta av spelarna har bytt klubbar och att deras lag åkt ur turneringen.

Men vad är oddsen på att respektive spelare ska göra flest mål och vinna skytteligan? Det går vi igenom nedan! Här kan du se spelschema för Champions League och vilka som sänder Champions League på TV ifall du är nyfiken på vad som väntar de närmaste CL-dagarna.

Det mesta tyder på att det blir Harry Kane som vinner skytteligan då han tillsammans med Kylan Mbappé gjort åtta mål, men både har åkt ur. Den som kan ta sig förbi är Joselu i Real Madrid men då måste han göra minst ett hattrick i finalen.

# Spelare Lag Odds
1. Kylian Mbappé Paris Saint-Germain 2.10
2. Harry Kane Bayern München 4.50
3. Jude Bellingham Real Madrid 5.50
4. Rodrygo Real Madrid 15.00
5. Vinicius Jr. Real Madrid 15.00
6. Joselu Real Madrid 21.00
7. Karim Adeyemi Borussia Dortmund 26.00
8. Serge Gnabry Bayern München 26.00

Se de senaste skytteliga-oddsen här =>

Vilken spelare vinner skytteligan i Champions League 2023?

Odds Champions League skytteliga vinnare 2023/2024 – uppdaterad

Här är Champions League skytteliga 2023/2024 – skytteligan uppdateras automatiskt. Se skytteliga-oddsen här =>

Här hittar du våra listor med Champions League skytteliga 2023/2024 och Champions League skytteliga genom tiderna som är full av statistik och besvarar frågor såsom vem som gjort flest mål i Champions League genom tiderna, vem som gjort flest mål i Champions League under en match eller vem som gjort flest mål i Champions League under en säsong m.m. Champions League skytteliga genom tiderna.

Vem vinner skytteligan i Champions League? Kylian Mbappé eller Harry Kane?

Kylian Mbappé och Harry Kane är de stjärnor som gjort många mål i CL under de senaste åren och det ser ut att bli någon av de två som vinner skytteligan i år.

Skall någon annan spelar ta skytteliga-titeln från stjärnduon denna säsong? Nja, för ingen av de tidigare superspelarna är med i turneringen. Som det ser ut så ligger Kylian Mbappé bäst till att bli skyttekung. Se skytteliga-oddsen här =>

Läs mer om Champions League

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply