Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

Topp 10- Spelare med flest Champions League-titlar

Spelare som vunnit Champions League flest gånger

Spelare som vunnit Champions League flest gånger? Vilken spelare har vunnit Champions League flest gånger? Ja, det är är en bra fråga. Vem har vunnit Champions League flest gånger? Champions League är världens bästa klubblagsturnering och vissa spelare har haft turen att vinna turneringen vid flera tillfällen. Vilka lag har vunnit Champions League? Senast så vann Real Madrid vilket har gjort att Real Madrid ökat sina titlar och några av lagets spelare förmodligen finns på denna lista.

Topp 10- Spelare med flest Champions League-titlar

Vem har flest Champions League titlar?

Vem har flest Champions League titlar? Denna listan handlar inte om vilket lag som har vunnit Champions League flest gånger, utan istället är det en lista om vilken spelare har vunnit Champions League flest gånger. Fotbollsstjärnor med flest Champions League-medaljer är het fråga bland alla fotbollsfans. Vår topplista handlar om de tio spelare som vunnit Champions League flest gånger. Det finns spelare som lyckligt nog kan säga att de vunnit Champions League turneringen åtminstone en gång och så finns det de spelare som har haft turen att vinna turneringen flera gånger. Spelare som Raúl González Blanco, Cristiano RonaldoCarles Puyol och Paolo Maldini finns med på listan men frågan är egentligen vilken eller vilka spelare som fått lyfta pokalen flest gånger.

Topp 10- Spelare med flest Champions League-titlar

11. Raúl González Blanco – 3 Champions League-titlar

Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

På delad tionde plats hittar vi även Real Madrids legendariske anfallare Raúl González Blanco. Spanjoren vann turneringen tre gånger på fyra år under Toppen av sin karriär. 1998, 2000 och 2002 var lyckoåren för spelaren i turneringen som spelade i Real Madrids förstalag mellan 1994 och 2010. Totalt blev det över 500 matcher för Raúl som numera spelar i New York Cosmos.

10. Carles Puyol – 3 Champions League-titlar

Topp 10: Spelare med flest Champions League-titlar

En annan La Liga-legend hittar vi på listan och detta på plats nummer nio, Carles Puyol. Mittförsvararen är en av de största spelarna i fotbollshistorien. Spanjoren hade turen att lyfta Champions League-titeln vid tre tillfällen och i finalerna slog man Arsenal vid ett tillfälle och Manchester United vid två tillfällen.

Puyol vann turneringen 2006,2009 och 2011.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply