Spela på Champions League-finalen – få 300 kr i freebet + 1000 kr välkomstbonus!

Spela på Champions League så får du 300 kr i freebet + välkomstbonus!

Spela på Champions League-finalen – få 300 kr i freebet + 1000 kr välkomstbonus!

Spela på Champions League-finalen? Champions League blir bara mer intressant för varje omgång som spelas och för varje match som avgörs. Vi har sett flera otroliga matcher och resultat som många av oss troligen aldrig skulle kunna tänka oss på förhand. Lag som vi trodde skulle göra bättre insatser än de visat upp har det funnits flera av samtidigt som vi fått se några överraskningar både när det kommer till lag och resultat. Nu har kommit till finalen där Juventus möter Real Madrid den 3 juni, en match man inte kan missa! Spela på Champions League-finalen här =>

Tippa på Champions League 2017 slutspelet

Champions League 2016/2017 är inne i sitt absoluta slutskede och det är nu det verkligen ska avgöras vilket lag som kommer vinna Champions League-finalen på Millennium Stadium Cardiff den 3:e juni månad.

Det är Juventus som ställs mot Real Madrid i finalen och nu kan du som spelare få freebet om du spelar på en av världens största fotbollsmatcher.

Spela på Champions League-finalen – få 300 kr i freebet!

Tänker du spela på Champions League-finalen och vill ta del av ett av de bästa erbjudandena på marknaden? Ett av de bästa när det kommer till Europas bästa klubblagsturnering är det finns finns hos Unibet. Tar du del av erbjudandet innebär det att du får 300 kronor att spela för, plus välkomstbonus om du spelar för minst 50 kronor och få ett freebet värt 300 kronor på ditt spelkonto! Det enda du behöver göra är att registrera dig på Unibet och anmäla dig till kampanjen så kan du ta del av erbjudandet.

För att kunna ta del av erbjudandet och få ett freebet värt 300 kronor behöver du endast gå igenom en kort process. En process som innebär att du måste registrera dig, sätta in pengar och spela för minst 50 kr på Champions League samma vecka. Hämta ditt CL-freebet här =>

Såhär får du 300 kr i freebet när du spelar på Champions League-finalen

Såhär gör du för att få 300 kr i freebet när du spelar på Champions League:

  1. Registrera ett konto på Unibet under perioden 29 maj – 1 juni 2017
  2. Gör en insättning
  3. Anmäl dig till kampanjen här eller läs mer nedan.
  4. Spela för minst 50 kr på Champions League-finalen
  5. Ditt freebet på 300 kr blir krediterat nästkommande måndag

Vad är ett Freebet och vad innebär det?

Ett freebet är ett ny typ av bonus där spelbolaget, i detta fall Unibet, ger dig en bonus att spela för. Ett Freebet innebär att du inte behöver sätta in några pengar utan kan spela med pengar du får av spelbolaget. Skulle du vinna tar Unibet tillbaka insatsen och du som spelare kan ta ut bonusen, detta helt utan omsättningskrav.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply