Speltips Juventus Real Madrid – odds tips Juventus – Real Madrid, Champions League!

Speltips Juventus Real Madrid - odds tips Juventus - Real Madrid, Champions League!

Speltips på Champions League – Real Madrid vs Juventus speltips

Speltips Real Madrid vs Juventus odds? Här hittar du speltips på Real Madrid vs Juventus odds Champions League på Principality Stadium lördagen den 3/6! Real Madrid vs Juventus är kommer att bli oerhört hett då det är en final i Champions League vi pratar om. Toppmötet kommer att sparkas igång på lördagskvällen med avspark kl. 20:45. Se Real Madrid Juventus här! =>

Juventus och Real Madrid kommer att spela på neutral mark, och årets stadium är Principality Stadium i Cardiff, Wales och de båda topplagen kommer att göra allt för att vara det laget som hamnar med pokalen i deras händer. Se Real Madrid mot Juventus här =>

Speltips Real Madrid vs Juventus

Odds Real Madrid vs Juventus lördag den 3 juni 2017:

Juventus – Real Madrid bäst odds

Odds på Juventus-vinst (1): 2,90
Bäst odds på Juventus-vinst (1): 12.00
Odds på Real Madrid-vinst (2): 2,55
Bäst odds på Real Madrid-vinst (2): 10.00
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,20

Bäst odds Juventus eller Real Madrid (1 2): 1.58
Bäst odds Juventus eller Oavgjort (1 X): 1,38
Bäst odds Real Madrid eller Oavgjort (2 X): 1,44

Champions League final odds – titeln

Juventus vinner titeln: 1,95
Real Madrid vinner titeln: 1,90

Champions League final odds – mål

Båda lagen gör mål: JA (1,91) NEJ (1,88)

Över 2,5 mål: 2,17
Under 2,5 mål: 1,81

Så gör du för att få superoddset hot Betfair

Supererbjudandet är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare för Juventus och Real Madrid. Häng inte läpp, utan det finns fler supererbjudanden inför helgens Champions League-final-drabbning.

1. Klicka här för komma till erbjudandet hos betfair. Ifall du inte har ett konto hos betfair så gör du så här för att ta del av erbjudandet.

2. Registrera ett betfair-konto med kampanjkoden ZFBM14.
3. Sätt in 100 kr för att kunna ta del av erbjudandet till max.
4. Spela på att Juventus eller Real Madrid vinner på marknaden för Matchresultat före avspark, på lördag den 3 juni 2017 kl. 20:45.
5. Pengarna betalas ut inom 24 timmar. Skulle du ha fel så får du insatsen tillbaka i form av en bonus, så spelet blir helt riskfritt med.

Speltips Juventus Real Madrid - odds tips Juventus - Real Madrid, Champions League!

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Juventus som Real Madrid har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Real Madrid (2,60) och Juventus (2,90) visar att spelbolagen tror på att Real Madrid blir det lag som kommer att ännu en gång kunna ta hem Champions League-pokalen. Men Juventus kommer inte att lägga sig ned utan en fight, speciellt inte efter förra gången italienarna var i final och de blev utklassade av Barcelona.

Speltips Real Madrid vs Juventus

Rekommenderat spel på Real Madrid – Juventus är en vinst för Real Madrid (2,60), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (2,28). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Real och Juventus är målrika lag, och man kan även lägga pengar på att båda lagen kommer göra mål (1,90) vilket är en extremt stor chans.

Real Madrid vs Juventus – vem vinner Champions League?

När den spanska storklubben Real Madrid nämns är det allt som oftast i sammanhang som innebär finaler i turneringar eller ligasegrare. Detsamma gäller för Juventus, som har vunnit italienska Serie A sex gånger i rad under de senaste sex säsongerna. Juventus odds att vinna Champions League-finalen ligger på 2,00 gånger pengarna, medans Real innehar oddsen 1,85 gånger pengarna att lyckas ta hem titeln i Cardiff. Det är alltså jämnt mellan de båda och det går inte att säga på förhand vem som kommer vinna.

Senaste gången som de båda lagen möttes var i Champions League-semifinalen 2014/2015 då Juventus på två matcher slog Real Madrid 2-1 och 1-1 och kvalificerade sig vidare till finalen mot Barcelona.

Speltips Juventus Real Madrid - odds tips Juventus - Real Madrid, Champions League!

Real Madrid – Juventus 3 juni 2017

Odds Real Madrid – Juventus? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på stormatchen som spelas mellan Real Madrid och JuventusPrincipality Stadium. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Är det så att du ska tippa på att Juventus vinner mot Real Madrid så är oddset 2,90 gånger pengarna och skulle Real Madrid vinna är det 2,60 gånger pengarna som gäller. Ett oavgjort resultat ger 3.55 vilket gör att det skulle kunna vara värt att lägga en slant på ett kryss.

Real Madrid – Juventus TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Juventus och Real Madrid. Inför Real Madrid vs Juventus så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Här några erbjudanden till inför veckans Champions League:

FÖLJ MATCHEN LIVE
STÖRST BONUS
RISKFRITT SPEL
RISKFRITT SPEL
+ 1000 kr i bonus + 2000 kr i bonus
+ 1000 kr riskfritt + 1000 kr i riskfritt
Juventus vs Chelsea live odds hos Unibet Juventus vs Chelsea bonus upp till 2000 kr hos betfair! Få upp till 1000 kr i bonus hos Ladbrokes Expekt riskfritt spel upp till 1000 kr
HÄMTA BONUS! HÄMTA BONUS! SPELA HÄR! SPELA HÄR!


Real Madrid – Juventus TV
? För dig som undrar vilken tid Real Madrid – Juventus och vilken kanal Real Madrid – Juventus så är det under lördagen den 3 juni 2017 och matchen visas på TV3Viasat Ultra / HD och Viaplay med avspark kl. 20:45, sändningsstart redan 19:00.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply