LISTA: Tio bästa lagen i Champions League

bästa lagen i Champions League

Lista: De tio bästa lagen i Champions League enligt UEFAs ranking

I torsdags lottades de 32 lag som kvalificerat sig för årets Champions League-slutspel in i åtta olika grupper. Och visst bjuds vi direkt på en del häftiga möten, vad sägs exempelvis om dödens grupp innehållandes Juventus, Manchester City, Sevilla och Borussia Mönchengladbach? Eller Zlatan Ibrahimovics kittlande återkomst till Malmö med Paris Saint-Germain. Men vilka vinner till slut turneringen? Silly Season Sverige har med hjälp av UEFAs officiella ranking listat turneringens tio vassaste lag.

De kommer göra upp om CL-segern

Observera att listan inte är baserad på några personliga åsikter, utan hämtad från UEFAs ranking som finns att hämta på deras hemsida.

10: FC Porto

BB150801BB469

Porto imponerar år efter år genom att ofta ta sig vidare från gruppspelet, trots att man varje säsong förlorar sina bästa spelare till större klubbar. Bara i år har man exempelvis blivit av med anfallsstjärnan Jackson Martinez till Atletico Madrid. Har hamnat i en överkomlig grupp och bör tillsammans med storfavoriten Chelsea kunna ta sig vidare före Dynamo Kiev och Maccabi Tel Aviv. 

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply