Liverpool och United intresserade av Brahim Diaz

Liverpool och United intresserade av Brahim Diaz

De två engelska storklubbarna har Real Madrid-stjärnan på sin önskelista och planerar att lägga ett bud inför sommarens transferfönster.

Efter att ha slagit igenom i AC Milan har Brahim Diaz verkligen hittat formen i Real Madrid och har växt ut till en spelare som tränare Carlo Ancelotti räknar med. De fina insatserna har gjort att flera andra storklubbar nu är intresserade av mittfältaren och gärna värvar honom inför nästa säsong.

Det är HITC som skriver att intresset för den marockanske landslagsspelaren är stort och att listan med klubbar växer. Enligt sajten ska nämligen Liverpool och Manchester United nu gått in i jakten på spelaren på 24-åringen. Detta samtidigt som Arsenal, Chelsea och Tottenham Hotspur redan följer spelaren.

Hur mycket klubbarna ska vara beredda att betala för 24-åringen är oklart samtidigt som HITC skriver om att marängerna inte ska vara speciellt intresserade av att sälja spelaren.

Brahim Diaz värderas till 20 miljoner euro enligt sajten Transfermarkt. Han har kontrakt med Real Madrid till och med sommaren 2027.

SE ÄVEN: Kylian Mbappé nobbar Arsenal: ”Inte en chans”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365