Liverpool FC spelare lön 2020? Liverpool löner & lönelista 2020!

Liverpool löner & lönelista

Liverpool löner – löneligan i Liverpool 2019/2020

Liverpool lönelista? Liverpool spelarlöner? Liverpool löner? Liverpool lönelista? Efter några säsonger där Liverpool inte lyckades ta sig till Champions League tog man tillslut en fjärdeplats 2016/2017. I kvalet slog man Hoffenheim och tog sig tillslut till Europas bästa klubblagsturnering. Jürgen Klopp fick äntligen rätt på laget och tillsammans med det hämtade man under sommaren in en storvärvning i form av Mohamed Salah, en spelare som skulle visa sig bli väldigt nyttig för laget. Säsongen 2017/2018 tog man sig till final i Champions League och 2019 vann man turneringen. Det har skapat ett ännu större intresse för LFC.

Liverpool under Jurgen Klopp är det bästa laget man haft under Premier League. Tillsammans med Manchester City gör Pool upp om ligatiteln och i Champions League spelar man väldigt bra. Det är mer eller mindre bara en tidsfråga innan Liverpool vinner nästa titel. Man har framför allt Mohamed Salah längst fram som är något alldeles speciellt.

Liverpool lönelista

Liverpool löner? Liverpool spelarlöner? Liverpool lönelista? Precis som många andra engelska storklubbar betalar Liverpool löner som är höga om man jämför med andra ligor men ser man till vad de andra engelska storlagen betalar ligger man under medel. Många vill veta löner för spelare som Sadio ManéMohamed Salah och Virgil Van Dijk och nedan går vi igenom samtliga löneutgifter som Liverpool har när det kommer till spelartruppen.

Liverpool spelarlöner

Spelarna med högst lön i Liverpool

För tillfället är Mohamed Salah den bäst betalda spelaren i laget. Egyptiern öser in mål för The Reds. Det är ofta anfallaren som tjänar mest då de även gör mål. Så är det även i detta fall. Salah räknas som en av världens bästa anfallare. Därför har han en väldigt hög lön. I alla fall om man jämför med lagkamraterna. Han är även världens dyraste försvarare. Även Van Dijk är en av de bäst betalda. Van Dijk har växt ut till en ledare på Anfield. Han gör självklart skäl för sin lön. Nedan finner ni löner för samtliga spelare i Liverpool.

Något som är värt att nämna att det kan skilja ganska mycket på lönerna. Detta då vissa spelare skrev under sina kontrakt för en längre tid sen. Andra spelare anslöt så sent som den gångna sommaren eller vintern. Därför har de längre kontrakt och ofta högre löner. Jämför man Mohamed Salahs lön med hur mycket lagkamraterna tjänar är det en stor skillnad. Anfallaren tjänar nämligen drygt dubbelt så mycket jämfört de andra spelarna i truppen. Det är endast Van Dijk, Alisson och Firmino mer eller mindre som ligger nära Salah.

Klicka för nästa sida för att se alla spelarlöner i Liverpool!

Sidor: 1 2

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply