UFC Viaplay gratis – kolla på UFC gratis på Viaplay nu!

UFC Viaplay gratis - kolla på UFC gratis på Viaplay nu!

Viaplay tar över UFC i Sverige

UFC Viaplay? Ja, Viaplay tog över UFC TV-rättigheterna i Sverige runt årsskiftet. Nu har Viaplay samtliga svenska UFC TV-rättigheter och det är endast Viaplay får sända UFC i Sverige under de kommande 4 åren. Ifall du hade ett Viaplay konto så var tillräckligt för att du ska kunna se UFC på svenskt TV med svenska kommentatorer i Sverige fram tom den 22 april 2016. Tidigare kunde man även se UFC på Unibet TV som bland annat sände Gustafsson fight. Se Cowboy vs Medeiros live här =>

Hur ser man UFC på Viaplay? Viaplay Fighting!

UFC Viaplay gratis - kolla på UFC gratis på Viaplay nu!

UFC Viaplay gratis - kolla på UFC gratis på Viaplay nu!

Nästa UFC event är UFC Fight Night med Donald Cerrone vs Yancy Medeiros => i main event lördag natt mot den 18 februari 2018 i Frank Erwin Center, Austin, Texas, USA. Veckan senare är det dags för en ny UFC Fight night med Emmett vs. Jeremy Stephens => i main event under lördag natt den 25 februari 2018 i Amway Center i Orlando, Florida. Se Emmett vs Stephens =>

Se UFC live gratis - se UFC live gratis på Viaplay

SPELA PÅ UFC HOS UNIBET!
EXTRA STOR BONUSUFC LIVE STREAM HD
+ 1000 kr i bonus+ 2000 kr i bonus199 kr*
Live stream gratis hos UnibetFå 2000 kr i bonus hos betfairUFC Viaplay live stream gratis
Hämta bonus!Hämta bonus!Se UFC live här!

*Tidigare var det gratis att se UFC på Viaplay och vanliga Viaplay kostar 99 kr / månad. Från och den 22 april 2016 så introduceras Viaplay Fighting som kostar 199kr/mån. Ingen bindningstid. Prova vanliga Viaplay gratis här!

Viaplay UFC gratis live stream

Ja, man kan kolla på UFC gratis. Viaplay har köpt UFC TV-rättigheter och kommer inledningsvis att sända UFC gratis på Viaplay. Det innebär att man kan kolla på UFC gratis ifall man har ett Viaplay konto, vilket är vad som krävs för att se UFC gratis på Viaplay. Utöver ett Viaplay konto så behöver man inte betala något extra för att se UFC gratis hos Viaplay. Dock gäller detta endast fram tom 22 april 2016. Därefter introduceras Viaplay Fighting som kostar 199kr/mån.

Viaplay UFC gratis live stream? Ja, det är möjligt att kolla på UFC live streaming helt gratis hos Viaplay. Därutöver så erbjuder Viaplay en gratis provmånad för att alla som vill testa deras vanliga streamingtjänst. Viaplay har ingen uppsägningstid och man kan säga upp sitt abonnemang efter provmånaden ifall man inte är nöjd.

MTGs nya kampsportssatsningen – visar UFC i Viaplay gratis

Viaplay har säkrat UFC TV-rättigheterna som sträcker sig fyra år framåt till 2020. Viaplay visade tidigt att de var intresserade av UFC genom att de sände Gustafssons titelfight. Nu gjorde det slag av det hela och budade över CMore och TV4-gruppen.

Viaplay UFC gratis - UFC Viaplay

UFC kommer att sändas exklusivt på Viaplay som inledde sändningarna av UFC redan den 3 januari 2016 genom att rivstarta med UFC 195 och titelmatchen mellan Robbie Lawler och Carlos Condit och Ilir Latifis femte UFC-match mot Sean O’Connell den 17 januari 2016. Hos Viaplay så kan man välja svenska kommentatorer eller amerikanska kommentator. De svenska kommentatorerna är av Paul del Valle och Magnus ”Jycken” Cedenblad, som själv gått 17 MMA-matcher.

Viaplay visar main cards från UFC-galorna

Viaplay kommer alltid att visa main cards från UFC-galorna och ibland så kommer de även att visa prelims och early prelims, men deras målsättning är att i framtiden kunna visa så mycket som möjligt från UFC-galorna.

GRATIS LIVE STREAM
EXTRA STOR BONUSUFC LIVE STREAM GRATIS HD
+ 1500 kr i bonus+ 2000 kr i bonus199 kr*
Live stream gratis hos UnibetFå 2000 kr i bonus hos betfairUFC Viaplay live stream gratis
Hämta bonus!Hämta bonus!Se UFC live här!

Hur ser man UFC på Viaplay? Viaplay Fighting!

Hur ser jag UFC på Viaplay? För att kolla UFC på Viaplay så krävs mer än det vanliga Viaplay Sport abonnemanget. Viaplay Fighting är ett paketet med boxning, UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Premier Boxing Champions, Matchroom och IMG. Sedan ingår även dokumentärer och serier, shower så som The Ultimate Fighter, UFC Countdown samt historiska fighter från UFC och boxning m.m. Läs mer om Viaplay Fighting =>>

Viaplay Fighting prelims

Viaplay Fighting prelims? Kan man se prelims med Viaplay fighting? Nej, Viaplay Fighting visar generellt bara huvudkortet när de gäller stora galor. Däremot görs ibland undantag så bästa är se vad som sänds direkt hos Viaplay Fighting =>

Viaplay Fighting kostar 199 kr/månad

Det nya Viaplay Fighting-paketet kostar 199 kr/månad. Viaplay Sport inkluderar Viaplay Fighting fram tom 31 december 2016. Ingen bindningstid.

Sportevent hela 48 timmar i efterhand

Viaplay Fighting ger en möjlighet att spola tillbaka eventen till sändningsstart upp till 4 timmar i efterhand på PC/Mac samt Xbox 360/One.

Viaplay UFC eftersändning eller repris – On Demand?

Hos Viaplay Fighting så kan man se en UFC eftersändning eller repris upp till 4 timmar från det att galan börjat sändas. Under sommaren så ändras detta så att man kan spola tillbaka i upp till 48 timmar efter sändningsstart pausa och spola tillbaka i livesändningen ifall missat början eller vill kolla på en rond en gång till.

Viaplay saknar On Demand

Viaplay har ingen On Demand tjänst såsom TV4play hade som innebar att man kunde se galorna i efterhand och när man ville.

Avsaknad av eftersändning för att se en repris har varit en av de stora nackdelarna med Viaplays UFC-satsning, speciellt då många inte kan se galorna live under natten eller tidigt på morgonen dagen efter då galorna försvinner redan efter 4 timmar från sändningsstarten. Detta kommer ändras under sommaren i och med Viaplay Fighting så att det blir 48 timmar istället vilket är en klar förbättring. Det ska även tilläggas att titelmatcherna repriseras genom att de läggs ut på Viasat Sports hemsida så att alla kan se matcherna oavsett ifall man har ett Viaplay abonnemang eller inte.

Pay Per View-event ingår ej i paketet

Pay Per View-event köps in separat och prissätts individuellt och inkluderas inte i Viaplay Fighting. Nu bjuder betsafe på superfighten genom Viaplay.

UFC Viaplay gratis

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply