bet365

Kalmar FF löner & lönelista 2024 – Bäst betalda spelare i Kalmar FF? Högst betalda spelarna i Kalmar FF!

Kalmar FF spelare lön

Kalmar FF löner 2024 – vad får en Kalmar FF spelare i lön? Bäst betald Kalmar FF spelare lön!

Kalmar FF löner? Kalmar spelarlöner 2024* Löner 2024 Kalmar* Ifall du undrar hur mycket Romario Sipião, Lars Saetra, Ricardo Friedrich, Saku Ylätupa och Nahom Girmai Netabay tjänar och har i lön hos Kalmar så har du kommit rätt. Här får du svar på frågan hur mycket tjänar Romario Sipião, Lars Saetra, Ricardo Friedrich, Saku Ylätupa och Nahom Girmai Netabay i Kalmar. Se och spela på fotboll live =>

Kalmar FF lönelista & löner! Kalmar FF spelare lön!

Kalmar spelarlöner 2024

Kalmar FF löner? Kalmar FF vann sin första och enda allsvenska titel 2008 och har efter det varit ett lag som varit på den övre halvan av tabellen, även om man inte kunnat fightas med topplagen om det allsvenska guldet. I enskilda matcher har man dock ofta kunnat sätta käppar i hjulen mot de största lagen i serien. Inte minst mot Malmö FF när man spelar i Kalmar där flera matcher de senaste åren slutat med röd vinst.

När det kommer till lönekostnader ligger man dock inte speciellt nära Malmö FF, AIK och IFK Göteborg som är de som betalar ut mest. De är dock fortfarande inte på nivå med Manchester Uniteds löner och KFF-stjärnan Simon Skrabb kanske inte kan förvänta sig en lön som Zlatan Ibrahimovic direkt, men det är bra nog.

Kalmar löner 2024

Kalmar FF löner? Säsongen 2024 kanske inte kan klassas som en av de bästa säsongerna för Kalmar men de har trots allt lyckats hålla sig uppe utan större problem och även fått lite plus i kassan, vilket kan kvalificera dem till en bra plats på listan över Allsvenskans mest värdefulla klubbar, och de har även möjligheter att betala sina bästa spelare bra, och om man vill veta vilka de är kan man gå in och kolla över listan Allsvenskans bäst betalda spelare. Se och spela på fotboll live =>

Kalmar spelarlöner och kontrakt 2024

Kalmar FF spelare lön Inkomst kr
Romario Sipião 1 004 500 kr
Lars Saetra 879 200 kr
Saku Ylätupa 798 000 kr
Rasmus Sjöstedt 740 700 kr
Carl Gustafsson 648 700 kr
Axel Lindahl 584 400 kr
Kevin Jensen 561 300 kr
Simon Skrabb 514 600 kr
Jakob Kindberg 418 600 kr
Johan Karlsson 277 400 kr
Casper Andersson 182 100 kr
Arash Motaraghebjafarpour 145 000 kr
Rony Jansson 98 300 kr
Arvin Davoudi-Kia 0 kr
Robert Gojani 0 kr
Samuel Brolin
Alex Gersbach
Melker Hallberg
Abdussalam Magashy
Wilmer Andersson
Dino Islamovic
Jonathan Ring
Jacob Trenskow
Ville Nilsson

Löner Kalmars tränare & sportchef 2024

Här är Kalmars ledningslöner för bland annat tränaren och sportchefen i klubben:

Namn Position Årslön
Henrik Jensen Tränare
Jörgen Petersson Sportchef
David Måsegård Klubbchef
Anders Henriksson Ordförande

*Kalmar FF spelarens årslön baserar sig på inkomstuppgifter från inkomståret 2023. Kalmar FF spelaren har under inkomståret inte betalt skatt i Sverige eller så är Skatteverket inte klara med samtliga uppgifter.

Kalmar FF lönelista & löner! Kalmar FF spelare lön!

Kalmar FF spelare lön 2024 – Högst betalda spelarna i Kalmar FF per vecka!

Vilka är de högst betalda spelarna i Kalmar 2024? Romario Sipião, Lars SætraSaku Ylätupa och Rasmus Sjöstedt är de bäst betalda spelarna i Kalmar FF under Allsvenskan 2024.

Bäst betalda spelare i Kalmar FF 2024 Inkomst kr
Romario Sipião 1 004 500 kr
Lars Saetra 879 200 kr
Saku Ylätupa 798 000 kr
Rasmus Sjöstedt 740 700 kr
Carl Gustafsson 648 700 kr

Vem är bäst betalda spelare i Kalmar FF 2024?

Vem är högst betalda spelare i Kalmar FF? Romaro Sipião är den högst betalda spelaren i Kalmar med en taxerad årsinkomst om 1 000 000 kr. Det motsvarar en veckolön på ca 19 000 kronor per vecka (52 veckor).

När man jämför den bästa betalda spelaren i Kalmar med Zlatans lön, Messis lön och Ronaldos lön så förstår man att det är en bit kvar till att bli Europas bäst betalda spelare eller världens bäst betalda fotbollsspelare.

Jämför de högst betalda spelarna i Kalmar FF med Allsvenskans bäst betalda spelare. Ta en titt och se ifall du känner igen några av namnen.

Bra att veta om Kalmar-spelarnas löner och lönelistan för 2024

Kalmar FF löner? Uppgifter om Kalmar FF spelares löner är uppgifter från Skatteverket. Det är Kalmar FF spelarnas taxerade inkomster under inkomståret 2023. Ni får gärna rätta oss ifall någon siffra eller uppgift är direkt felaktig.

Vidare är informationen om spelarnas kontraktslängd officiella uppgifter som är konfirmerade, veckolönerna är dock inte alltid helt exakta då klubbarna inte går ut med den typen av uppgifter till media eller fans. Våra uppgifter kommer i första hand de största och mest trovärdiga medierna, bland annat Transfermarkt.

Som ni ser betalar inte Kalmar FF löner som är speciellt höga. I alla fall inte om man jämför med topplag i Allsvenskan. Se och spela på fotboll live =>

Kalmar FF lönelista & löner! Kalmar FF spelare lön!

Lönelistor i andra toppklubbar i Sverige

Här kan du se andra klubbars lönelistor runt om i Sverige och Allsvenskan:

Lönelistor i andra toppklubbar i Europa

Nedan kan du se hur Kalmars löner är i förhållande till andra klubbars lönelistor runt om i Europa:

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Ligue 1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply