Topp 10: Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022

Efter ryktena - Juventus uttalar sig om Cristiano Ronaldo

Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022

Vem är Världens bäst betalda fotbollsspelare? Vilka är de bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2022? Har du någonsin undrat över vilka som är de bäst betalda fotbollsspelarna i världen? Vilken spelare är den rikaste fotbollsspelaren i världen 2022? Vi på Silly Season Sverige ska försöka besvara de två frågorna med hjälp av vår lista över de bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Se & Spela på fotboll =>

Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022

Dagens elitfotbollsspelare lever ett väldigt rikt liv, speciellt de allra bäst betalda fotbollsspelarna i världen som oftast har flera fina och lyxiga hus och kör runt i dyra bilar. Det extrema lyxlivet har blivit en vardag för de flesta elitspelare och ingen storspelare accepterar något annat.

George Best, som var en av de första megastjärnorna inom fotboll, hade allt. George Best hade spelarteknik, pengar, kvinnor och sprit. Frågan är ifall detta var det som bidrog till hans fall?

Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022

Inspirerad av listorna de rikaste fotbollsklubbarna i världen och bäst betalda tränarna i världen så ville vi skapa en lista med vad dagens moderna elitfotbollsspelare tjänar bäst idag och en lista med Världens bäst betalda fotbollsspelare.

Ha även i åtanke innan du tar del av vår lista att George Best som nämnts ovan tjänade £ 1000 (2014: £ 12.000 +) i veckan. Låt oss jämföra detta med dagens megastjärnor inom fotbollsvärlden och se vad de tjänar idag.

Vi har skapat en lista med bäst betalda fotbollsspelarna i världen. De här spelarna är de topp tio fotbollsspelarna i världen som tjänar mest och är samtidigt rikast. Det ger oss  även ger oss en bild över vilka fotbollsspelare som är de bäst betalda fotbollsspelarna i världen under den kommande säsongen. Se & Spela på fotboll =>

Topp 10: bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2022

Topp 10: bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2022

Här kommer vår lista över de spelare som är rikast i världen.

10. Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022: Cesc Fabregas: $21 miljoner

Cesc Fabregas, den gamla Arsenal-legendaren, är med på vår lista över de bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Numera spelar Fabregas i en annan del av London, nämligen i Chelsea.

9. Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022: Eden Hazard: $22 miljoner

Eden Hazard, som till vardags springer upp och ner längs Chelseas ytterflank och levererar mål och assists, platsar också på vår lista över de bäst betalda fotbollsspelarna i världen. Hazard hade en tuff tid under Mourinho och Hiddink men har börjat blomma ut ännu en gång under Antonio Conte. Se & Spela på fotboll =>

8. Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022: Luis Suarez: $23 miljoner

Barcelonas Luis Suarez kvalificerar in sig på listan över Världens bäst betalda fotbollsspelare. Den uruguayanske anfallaren har skapat en del kontroversiella rubriker men har på den senare tiden låtit resultaten tala för sig själva, med all rätta.

7. Sergio Aguero: $24 miljoner

Sergio Aguero spelar för närvarande i Manchester City där han fortsätter att ösa in mål säsong efter säsong och har räddat Man City mer än ett par gånger, mest berömt är kanske hans 3-2 mål mot QPR som säkrade Premier League-titeln för City.

6. Wayne Rooney: $26 miljoner

Evertons anfallsstjärna Wayne Rooney hänger sig kvar på listan över bäst betalda fotbollsspelarna i världen, men är inte populär hos tränare Jose Mourinho och har fått tillbringa en del tid på bänken.

Världens bäst betalda fotbollsspelare 2022

5. Gareth Bale: $34 miljoner

Gareth Bale, världens före detta dyraste transferövergång innan Paul Pogba gick från Juventus till Manchester United, har en mycket bra lön i Real Madrid. Bale har haft en del problem med skador men är nu tillbaka, förhoppningsvis för en längre tid.

4. Neymar: $34 miljoner

Neymar är en av världen rikaste fotbollsspelare och spelar numera i PSG.

Han vann OS i sitt hemland Brasilien under förra sommaren, ännu en medalj för brasilianarens fulla pokalskåp.

3. Zlatan Ibrahimovic: $37 miljoner

Allas favoritsvensk Zlatan Ibrahimovic, som för tillfället är klubblös, är en av världens bäst betalda fotbollsspelare och har befunnit sig på den här listan ett antal gånger tidigare. Han är även med på ett antal andra listor som vi gjort.

Till exempel har vi skrivit om hans 10 bästa citat och spelare som han har bråkat med. Förutom att spela fotboll så gör Zlatan diverse reklamer för BethardVitamin Well och Volvo, så hans inkomst går det ingen nöd på. Här kan du läsa mer om Zlatan lön. Se & Spela på fotboll =>

2. Lionel Messi: $77 miljoner

Lionel Messi är den näst rikaste fotbollsspelaren i världen 2022. Messi är inte särskilt van vid att hamna på andra plats trots att han är en av de mest betalda fotbollsspelare 2022. Dock är Messi tvåa på vår lista över de bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2022.

Förra säsongen gick det lite upp och ner för FC Barcelona, men Messi fortsätter att prestera för klubben. Här kan du läsa mer om Messi lön.

1. Cristiano Ronaldo: $82 miljoner

Världens mest betalda fotbollsspelare är ingen mindre än Cristiano Ronaldo. Portugisen har utsetts till världens bäste fotbollsspelare vid fyra olika tillfällen. Nu behåller han titelns som världens bäst betalda fotbollsspelare, framför Lionel Messi med ett par miljoner.

Detta gör honom  till den rikaste fotbollsspelaren i världen 2022. Det återstå att se om han fortfarande ligger på förstaplats nästa säsong då vi skapar en ny lista med de bäst betalda fotbollsspelarna i världen 2022.

Förmodligen lär Ronaldo förbli en av Världens bäst betalda fotbollsspelare genom tiderna under en lång tid då han förvaltar sitt varumärke och förmögenhet väldigt väl. Här kan du läsa mer om Ronaldo lön. Se & Spela på fotboll =>

Rikaste fotbollsspelarna i världen 2022

Fler listor med rika spelare, tränare och klubbar i världen

Här kan du se andra listor med rika spelare, tränare och klubbar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply