bet365

Lista: Bäst betalda spelarna i Premier League

Lista: Bäst betalda spelarna i Premier League

Bäst betalda spelare i Premier League – vilka är de bäst betalda spelarna i Premier League?

Vem är den bäst betalda spelare i Premier League? Vilka är de bäst betalda spelarna i Premier League? Det är många som undrar vem som är Premier Leagues bäst betalda spelare. Lönerna har under de senaste åren höjts något otroligt och nya rekordsummor betalas ut.

Varje år spenderas det otroliga summor på spelarlöner i Premier League och topplagen höjer sina spelares löner något otroligt. Det är numera Manchester City som har Premier Leagues bäst betalda spelare. Tillsammans med Manchester Citys spelarlöner så är Manchester United löner de två klubbar som betalar ut mest. Chelseas löner är dock inte långt efter. Se och spela på fotboll live =>

Bäst betalda spelare i Premier League - vilka är de bäst betalda spelarna i Premier League?

Vem tjänar mest i Premier League 2023? Lista med bäst betalda spelare i Premier League!

Undrar du vilken spelare som är bäst betald i Premier League? På denna lista tittar vi på vilka som tjänar bäst i den engelska högstaligan, men om du vill kan du även kika in andra intressanta listor som Allsvenskans bäst betalda spelare, Bäst betalda fotbollstränarna och de bäst betalda damfotbollsspelarna. Du kan spetsa din allmänbildning med dessa listor, men om ingen av dessa intresserar dig kan du hitta massvis av listor här.

Bäst betalda spelarna i Premier League – vilka tjänar bäst i Premier League?

Vem tjänar mest i Premier League 2023? När det kommer till de bäst betalda spelarna i Premier League är det spelarna som är de som är högst betalda i ligan. Många spelare som rör sig dit på grund av den anledningen. Varje år får vi se nya superkontrakt skrivas och frågan är vem tjänar mest i Premier League? På Silly Season Sverige hittar du information om alla löner i Premier League. Oavsett om det handlar om Manchester Uniteds löner, Liverpools spelarlöner eller Arsenals lönelista. Även de mindre lagen betalar ut stora summor om man jämför med till exempel La Liga eller Serie A.

Lönerna är skrivna i brittiska pund och gäller per vecka. Svaret på vem som har högst lön i Premier League hittar du nedan där vi går igenom de bäst betalda spelarna i Premier League:

10. Marcus Rashford är en av spelarna som är bäst betald i Premier League (Manchester United)

Kontrakt: 2028-06-30
Veckolön: £300.000

Marcus Rashford har klivit in i listan med de bäst betalda spelarena i Premier League. Den egenfostrade produkten hade en succésäsong i fjol med 30 mål på 55 matcher och belönades med ett nytt femårskontrakt värt 300 000 pund i veckan i somras. Den här säsongen har han inlett betydligt sämre, men han är ändå en av spelarna med högst lön i Premier League. Se och spela på fotboll live =>

9. Jack Grealish är en av bäst betalda spelarna i Premier League (Manchester City)

Kontrakt: 2027-06-30
Veckolön: £300.000

Jack Grealish hittar vi på nionde plats på listan med de bäst betalda spelarena i Premier League. Han blev kritiserad efter flytten från Aston Villa till Manchester City då många menade att han inte var värd 100 miljoner pund som City betalade för honom, men sedan dess har vänsteryttern tystat kritikerna med flera bra insatser som gett laget titlar.

Bäst betalda spelarna i Premier League - vilka tjänar bäst i Premier League?

8. Raheem Sterling är en av Premier Leagues bäst betalda spelare (Chelsea)

Kontrakt: 2027-06-30
Veckolön: £325.000

Raheem Sterling har varit i flera av Premier Leagues toppklubbar så som Liverpool, Manchester City och nu Chelsea där engelsmannen tjänar gott om pengar. Ytterforwarden är en av de viktigaste spelarna i The Blues och hoppas leda Chelsea till framgångar i år.

Uppgifter: Lukaku kan återvända till Inter - och sänka lönen

7. Romelu Lukaku är en spelare som är en av de bäst betalda i Premier League (Chelsea)

Kontrakt: 2026-06-30
Veckolön: £325.000

Romelu Lukaku återfinns på sjunde plats i listan med de bäst betalda spelarena i Premier League. Romelu Lukaku är en spelare som varit i flera klubbar i Premier League. Först var det Chelsea och därefter har det blivit spel i West Bromwich, Everton och Manchester United innan det blev Chelsea igen efter ett par år i Inter. Numera är belgaren utlånad till Roma, men lönen i Chelsea ligger på 325 000 pund i veckan. Se och spela på fotboll live =>

6. Raphael Varane är en av de bäst betalda spelarna i Premier League (Manchester United)

Kontrakt: 2025-06-30
Veckolön: £340.000

Världsmästaren med Frankrike från 2018 lämnade Real Madrid, där han vann flera Champions League-titlar, för Manchester United under sommaren 2021. Då skrev mittbacken på ett lukrativt fyraårskontrakt och det är ingen överraskning att Varane är en av ligans bäst betalda spelare med tanke på sin meritlista.

5. Casemiro är en av Premier Leagues bäst betalda spelare (Manchester United)

Kontrakt: 2026-06-30
Veckolön: £350.000

En annan spelare med stora meriter som gått från Real Madrid till Manchester United de senaste åren är Casemiro. Brassen har flera Champions League-titlar med Real Madrid på meritlistan och tjänar förstås bra på Old Trafford.

Uppgifter: Juventus intresserade av Jadon Sancho

Foto: Bildbyrån

4. Jadon Sancho är fjärde bäst betalda spelare i Premier League (Manchester United)

Kontrakt: 2026-06-30
Veckolön: £350.000

Jadon Sancho är också med på listan med de bäst betalda spelarna i Premier League. Engelsmannen kom till United från Borussia Dortmund för dyra pengar sommaren 2021, men har hamnat i frysboxen på Old Trafford efter en offentlig dispyt med managern Erik ten Hag. Se och spela på fotboll live =>

3. Mohamed Salah är tredje bäst betalda spelare i Premier League (Liverpool)

Kontrakt: 2025-06-30
Veckolön: £350.000

Mohamed Salah finns också med på listan med bäst betalda spelare i Premier League. Till skillnad från flera andra spelare på den här listan så gör Salah kontinuerligt skäl för sin lön då han vecka efter vecka fortsätter att leverera. Förra sommaren satte han stopp för spekulationerna genom att skriva på ett nytt kontrakt som gjorde honom till en av Premier Leagues bäst betalda spelare.

2. Erling Haaland är näst bäst betalda spelare i Premier League (Manchester City)

Kontrakt: 2027-06-30
Veckolön: £375.000

Erling Haaland är Premier Leagues näst bäst betalda spelare. När norrmannen lämnade Dortmund för Manchester City sommaren 2022 blev han omedelbart en av spelarna med högst lön i Premier League. Haaland har sannerligen gjort skäl för sin lön genom att ösa in mål i såväl England som i Champions League.

Kevin De Bruyne

1. Kevin De Bruyne är bäst betalda spelare i Premier League (Manchester City)

Kontrakt: 2025-06-30
Veckolön: £400.000

Kevin De Bruyne hittar vi på första plats på listan med de bäst betalda spelarna i Premier League. Belgaren tog ett stort hopp upp på listan när han skrev på ett nytt långtidskontrakt med Manchester City i april 2021. De Bruyne har varit en av nyckelspelarna när City staplat Premier League-titlar på hög, men han missar hösten 2023 på grund av skada. Se och spela på fotboll live =>

Vem tjänar mest i Premier League 2023? Lista med bäst betalda spelare i Premier League!

Fler listor från Silly Season Sverige

Här kan du se listor med topplagens löner:

Premier League

La Liga

Serie A

Bundesliga

Ligue 1

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply