Lista: Bäst betalda spelarna i Premier League

Lista- Bäst betalda spelarna i Premier League 2018

Bäst betalda spelarna i Premier League

Bäst betalda spelarna i Premier League? Det är många som undrar vem som är Premier Leagues bäst betalda spelare. Lönerna har under de senaste åren höjts något otroligt och nya rekordsummor betalas ut. Varje år spenderas det otroliga summor på spelarlöner i Premier League och topplagen höjer sina spelares löner något otroligt. Tidigare var det Wayne Rooney som tjänade mest men då han lämnade Manchester United har han trillat ner på listan. Det är dock fortfarande Manchester United som har Premier Leagues bäst betalda spelare. The Red Devils är tillsammans med Manchester Citys spelarlöner de två klubbar som betalar ut mest. Chelseas löner är dock inte långt efter då man har bland annat Eden Hazard i truppen.

När det kommer till de bäst betalda spelarna i Premier League är det spelarna som är de som är högst betalda i ligan. Många spelare som rör sig dit på grund av den anledningen. Varje år får vi se nya superkontrakt skrivas och frågan är vem tjänar mest i Premier League? På Silly Season Sverige hittar du information om alla löner i Premier League. Oavsett om det handlar om Manchester Uniteds löner, Liverpools spelarlöner eller Arsenals lönelista. Även de mindre lagen betalar ut stora summor om man jämför med till exempel La Liga eller Serie A.

Bäst betalda spelare i Premier League

Undrar du vilken spelare som är bäst betald i Premier League? På denna lista tittar vi på vilka som tjänar bäst i den engelska högstaligan, men om du vill kan du även kika in andra intressanta listor som Allsvenskans bäst betalda spelare, Bäst betalda fotbollstränarna och de bäst betalda damfotbollsspelarna. Du kan spetsa din allmänbildning med dessa listor, men om ingen av dessa intresserar dig kan du hitta massvis av listor här.

Bäst betalda spelarna i Premier League – vilka tjänar bäst i Premier League?

Lönerna är skrivna i brittiska pund och gäller per vecka. Här är de bäst betalda spelarna i Premier League :

8. Bäst betalda spelarna i Premier League: Eden Hazard (Chelsea)

Eden Hazard (Chelsea) är en av de bäst betalda spelarna i Premier League

Kontrakt: 2020-06-30
Veckolön: £220.000

Eden Hazard har klivit in i listan med de bäst betalda spelarena i Premier League. Det var inte många som trodde att Eden Hazard skulle bli långvarit på Stamford Bridge. Redan under tiden i den franska ligan jagades han av några av Europas största klubbar. Under mer eller mindre varje transferfönster kopplas han ihop med en flytt till antingen Real Madrid eller Paris Saint-Germain. Hazard känner sig dock hemma på Stamford Bridge och är en av de som har högst lön i Premier League. Lägg där till att den kan höjas inom kort då transferryktena kan tvinga Chelsea att förbättra spelarens kontrakt.

7. Bäst betalda spelarna i Premier League: Cesc Fabregas (Chelsea)

Cesc Fabregas (Chelsea) är en av de bäst betalda spelarna i Premier League

Kontrakt: 2019-06-30
Veckolön: £220.000

Cesc Fabregas hittar vi på sjunde plats hittar i listan med de bäst betalda spelarena i Premier League. Förutom att spanjoren är en väldigt bra fotbollsspelare kommer många ihåg honom då han spelat i både Arsenal och Chelsea. Efter att ha lärts upp i Arsenals ungdomsakademi flyttade han tillbaka till Barcelona. Där var han med och vann La Liga. 2014 blev det dock en återkomst till Premier League. Då erbjöds han en lön på 220.000 pund i veckan av Chelsea.

Det är dessa två som toppar listan med Chelseas löner.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply