LISTA: Europas tio bäst betalda fotbollsspelare 2016

LISTA: Europas tio bäst betalda fotbollsspelare

Europas bäst betalda fotbollsspelare

Europas bäst betalda spelare? Vilken är den fotbollsspelare som tjänar mest i Europa? Hur mycket tjänar Zlatan Ibrahimovic i lön 2016? Hur mycket har Cristiano Ronaldo i lön? Vad har Leo Messi i inkomstFrågorna är många när det kommer till hur mycket Europas och världens rikaste fotbollsspelare tjänar och vilka som är de rikaste fotbollsklubbarna i världen 2016.

Europas största fotbollsklubbar omsätter otroliga summor varje år och de största utgifterna är lönerna som man betalar ut till sina superstjärnor. Lönerna som spelarna tjänar läggs på allt från fastigheter till kläder och dyra bilar. Några av Europas bäst betalda fotbollsspelare som har de dyraste och snabbaste bilarna är Cristiano Ronaldo, Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic.

Bäst betalda fotbollsspelare i Europa 2016

Bäst betalda fotbollsspelare i Europa 2016/2017? Nu har France Football sammanställt en lista med de tio fotbollsspelare som tjänar mest i Europa och flera av spelarna är även några av de tjugo bäst betalda spelarna i världen. Listan omfattar både spelarnas löner och sponsorintäkter.

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat listor och artiklar som läst av flera tiotusentals läsare var dag. De har handlat om allt från Tottenham Hotspur lönelistor och FC Barcelonas löner till 2000-talets bästa anfallspar och klubbarna vars spelare tillsammans har flest CL-titlar. Ta gärna en titt på de efter att vi tagit reda på vem som tjänar mest i fotbollsvärlden när det kommer till Europa.

10. Luis Suárez (20,3 miljoner euro)

Luis Suárez är en av Europas tio bäst betalda fotbollsspelare med 20,3 miljoner euro i förmögenhet

Luis Suárez är inne i sin bästa form någonsin i karriären och har utvecklats till världens bästa nummer nio. Han är en viktig del i Luis EnriqueFC Barcelona och tjänar därför över 20 miljoner euro per säsong. Luis Suárez är en av Europas tio bäst betalda fotbollsspelare med 20,3 miljoner euro i förmögenhet. Se även 10 saker du inte visste om Luis Suárez.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply