Lucas Bergvall lön 2024

Lucas Bergvall lön 2024

Lucas Bergvall lön 2024: hur mycket tjänar Lucas Bergvall i Tottenham och Djurgården?

Hur mycket får Lucas Bergvall i lön? Lucas Bergvall lön i Djurgården och Tottenham? Det är en fråga som många ställer sig. Just nu får Lucas Bergvall lön från Djurgården då det är hans nuvarande klubb. Efter flytten från Brommapojkarna har intresset för spelaren bara växt och troligen har även hans lönekuvert gjort detsamma. Klubbar som FC Barcelona, Eintracht Frankfurt, Bayern München och Inter kopplades ihop med supertalangen.

Nu står det klart att han skrivit på för Tottenham dit han ansluter i juli 2024. Hans kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2029. I denna artikel kommer vi gå igenom hur mycket lön Lucas Bergvall får av sin klubb Djurgårdens IF innan han flyttar och hur mycket det blir per år, månad, dag, etc. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket får Lucas Bergvall i lön i Tottenham?

Hur mycket tjänar Lucas Bergvall i Tottenham och Djurgården? Då Bergvall är en av de mest spännande talangerna som finns för tillfället i svensk fotboll är intresset stort. Både hos supportrar och hos andra större klubbar som kan tänka sig att värva honom och tillslut blev det Tottenham Hotspur. När det kommer till Lucas Bergvall inkomst finns det siffror på hur mycket mittfältaren tjänar och de kommer vi att gå igenom i denna artikel.

Här kan du se vad Lucas Bergvall lön i Tottenham uppgår till 2024. Där står han sig ganska bra om man ser till Allsvenskans bäst betalda spelare. Han kommer med stor sannolikhet att ha en bra lön som bara blir bättre men troligen behöver han vänta en längre tid på att komma upp till till exempel Victor Nilsson Lindelöf eller Alexander Isaks lön.

Lucas Bergvalls lön Tottenham och Djurgården

Hur mycket tjänar Lucas Bergvall i lön hos Djurgården och Tottenham? Lucas Bergvalls lön hos Djurgården är enligt Skatteverkets uppgifter på drygt 1 070 000 kronor. I Tottenham ligger lönen på 20 miljoner per år. Inte dåligt för en så pass ung spelare. Men han må vara värd det.

Svenskens succé i Brommapojkarna resulterade i en flytt till Djurgården och därefter vidare till Tottenham där han spelar sedan juli 2024. Se och spela på fotboll live =>

Hur mycket tjänar Lucas Bergvall i lön hos Djurgården och Tottenham?

Lucas Bergvall lön i Tottenham ligger på runt 20 000 000 kronor per år enligt uppgifter. Senaste uppgifterna om Lucas Bergvalls lön i Tottenham och det är dessa uppgifter vi kommer att utgå ifrån när vi räknar i denna artikel. Han är för tillfället en av de högst betalda spelarna i Djurgården.

Så mycket tjänar Lucas Bergvall i Djurgården 2024 – Tottenham?

Hur mycket tjänar Bergvall 2024? Vad tjänar Bergvall 2023 och 2024? Då de uppgifter vi har är från 2023 är det oklart hur mycket supertalangen tjänar under sin tid i Djurgården då våra siffror syftar till inkomståret 2023. Det går dock att förstå att Bergvall högst troligen inte sänkt sin lön när han flyttade från Brommapojkarna till Djurgården inför säsongen 2024. Kontraktet med DIF sträcker sig till och med 2025 men sommaren 2024 kommer han flytta då han är klar för spel i Tottenham Hotspur.

Lucas Bergvall lön 2024

Foto: Bildbyrån

Lucas Bergvall lön i Tottenham

Lucas Bergvall lön Tottenham? På kvällen den 2 februari presenterade Tottenham spelaren som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2029. Han stannar dock i Djurgården till sommaren 2024 innan han flyttar till de brittiska öarna.

Lucas Bergvall lön per år – vad tjänar Lucas Bergvall om året?

Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske mittfältaren tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är samma som han har i Tottenham. Siffrorna uppdateras självklart om nya uppgifter kommer fram eller om han skriver på ett nytt kontrakt, antingen med Tottenham eller någon annan klubb. Vi hoppas dock att han stannar och fortsätter göra det bra i Tottenham under lång tid framöver.

Baserat på Lucas Bergvall lön om 20 miljoner kronor per år så har vi räknat ut vad Lucas Bergvalls lön per månad, vecka, timme, minut och sekund. Baserat på Lucas Bergvall årslön så blir Bergvalls lön 1,66 miljoner kr per månad, 416 666 kr per vecka, 59 523 kr per dag, 2480, 15 kr per timme, 41, 33 kr per minut och 6,88 kr per sekund.

Lucas Bergvall lön 2022: 1 070 000 kronor
Lucas Bergvall lön 2023: 1 070 000 kronor
Lucas Bergvall lön 2024: 20 000 000 kronor

Lucas Bergvall lön per år – vad tjänar Lucas Bergvall om året?

Vad tjänar Lucas Bergvall om året? Hans lön innebär att han tjänar pengar på sitt fotbollsspelande, och rikliga mängder sådana.

Lucas Bergvall lön 2024: 20 000 000 kronor

Här kan du se Djurgården-spelarnas löner.

Lucas Bergvall förmögenhet

Då spel i Brommapojkarna och Djurgården inte inbringar några större förmögenheter är det oklart hur mycket Bergvall har tjänat in under sin tid som fotbollsspelare. Förmögenheten kommer dock säkerligen växa snabbt under utlandsåren.

Hur mycket tjänar Lucas Bergvall

Lucas Bergvalls totala lön under hans proffskarriär – i Djurgården och Tottenham

Då Bergvall är i början av sin professionella karriär har han troligen inte spelat in några stora summor. Men det kommer säkerligen med tiden då han skrivit på för Tottenham Hotspur.

Fler fotbollsspelares löner, inkomster och förmögenhet

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply