bet365

Alexander Isak lön per vecka, månad & år Newcastle 2024!

Alexander Isak lön

Alexander Isak lön 2024 – hur mycket tjänar Alexander Isak? Hur mycket får Alexander Isak i lön i Newcastle?

Alexander Isak lön i veckan och per månad? Hur mycket tjänar Alexander Isak i Newcastle i? Hur mycket får Alexander Isak per år, månad eller vad tjänar han i veckan och i sekunden? Dessa är några av de frågor som är vanliga när det gäller Isaks lön i AIK, Dortmund, Real Sociedad och hans nya klubb Newcastle. Isaks nya lön i Newcastle har också blivit en het fråga då den unge svensken flyttade till Premier League i juni 2022. Därmed så har vi fixat fram lite uppgifter åt er om Alexander Isaks lön för att se vad han tjänade för lön hos AIK, Dortmund och Real Sociedad och vad hans lön uppgår till hos Newcastle i Premier League. Under slutet av augusti 2022 stod det klart att Isak skriver på för Newcastle i Premier League och får en ny monsterlön. Se och spela på fotboll live =>

Alexander Isak lön 2024 - hur mycket får Alexander Isak i lön? Hur mycket tjänar Alexander Isak i Newcastle?

Alexander Isak lön Newcastle – vad tjänar Alexander Isak i Newcastle?

Alexander Isak lön i Newcastle Real Sociedad och Borussia Dortmund? Efter att ha spelat i Tyskland och Spanien packade landslagsanfallaren väskor och begav sig till Premier League där Newcastle betalade en stor summa för att knyta till sig svensken. De gav honom även en otrolig lön som många i vårt avlånga land bara kan drömma om. Då klubben har stora finansiella muskler kan de även betala höga summor både för övergångar och i spelarlöner. Nedan går vi igenom hur stort lönekuvert anfallaren har sedan flytten till de brittiska öarna och hur mycket som trillar in på hans bankkonto varje år.

Efter att ha haft en svårare period i Tyskland och från och till i Spanien verkar Alexander Isak nu ha hittat en bra lägstanivå för att behålla sin plats i Premier League. Nedan går vi igenom hur mycket han tjänar. Se och spela på fotboll live =>

Alexander Isaks lön i AIK, Dortmund, Real Sociedad och Newcastle

Alexander Isaks lön i AIK är inte avslöjad, detta då han för inte alls längesen gick från lärlingskontrakt till proffskontrakt med Gnaget och under inkomståret 2015 blev det endast 9000 kronor i inkomst för den unge anfallaren. 2016 var med all säkerhet bättre på den ekonomiska biten för spelaren. Succesivt har han tagit kan olika steg och tjänat en hög lön i Dortmund och Real Sociedad. Steget mot Premier League och Newcastle är den viktigaste i hans karriär och förmodligen även den som ger honom hans högsta lön under hans karriär.

Alexander Isak är väldigt lovande och kan lyckas väldigt bra i Newcastle och Premier League om han får mycket speltid. Det mesta pekar på att han kommer att få en nyckelroll då Premier League klubben har betalat en rejäl övergångssumma för att få honom. Enligt uppgift så rör det sig om närmar 750 miljoner kronor i transfersumma.

alexander isak lön

Hur mycket tjänar Alexander Isak i Newcastle? Alexander Isak lön Newcastle!

Alexander Isak lön i Dortmund och senare i Real Sociedad var ganska bra i svenska mått, men den lönen är inget emot vad han kommer tjäna efter sin flytt till Premier League och Newcastle. Alexander Isak lön i Newcastle uppgår för tillfället till 85 miljoner kronor.

Isak är fortfarande ung och kommer med den lönen att tjäna mer än vad de flesta fotbollsspelare gör i hans ålder. Dock räknar vi med att den kommer att öka ännu mer ganska snabbt. Ett exempel är Martin Ödegaard, som först gick till Real Madrid och kort senare till Arsenal, har en lön som överstiger 150 miljoner kronor, per säsong.

Vad Isak tjänar i Newcastle är inte offentligt, men då han är en av de mest jagade talangerna i fotbollseuropa, så är en årslön på 85 miljoner en rimlig summa inledningsvis. Lönen är dock mycket högre i Newcastle än den skulle vara i Real Sociedad eller Borussia Dortmund. Isak fick genom flytten till Newcastle både en bättre chans att utvecklas då han får mer speltid och en mycket högre lön. Isak har gjort stor succé i den engelska Premier League-klubben så vi räknar med att han kommer att tjäna mycket mer inom kort.

Hur mycket tjänar Alexander Isak i New Castle Premier League?

Alexander Isak lön per år, månad, vecka, dag, timme & sekund!

Vad tjänar Alexander Isak om året? Hur mycket tjänar Isak i veckan och månaden? Nedan har vi räknat ut hur mycket den svenske mittfältaren tjänar per månad, vecka, dag, timme, minut och sekund. Lönen vi räknat på är samma som han har i Newcastle. Siffrorna uppdateras självklart om nya uppgifter kommer fram eller om han skriver på ett nytt kontrakt, antingen med Newcastle eller någon annan klubb. Vi hoppas dock att han stannar och fortsätter göra det bra i Newcastle under lång tid framöver.

Baserat på Alexander Isak lön om 85 miljoner kronor per år så har vi räknat ut vad Alexander Isak lön i sekunden och per månad, timme och minut. Baserat på Alexander Isak årslön så blir Isaks lön 7 miljoner kr per månad, 1 632 000 kr per vecka, 232 000 kr per dag, 9 700 kr per timme, 162 kr per minut och 3 kr per sekund.

Hur mycket Alexander Isak lön uppgår till i det svenska landslaget är oklart. De svenska spelarna får oftast ersättning per match och samling som de kallas till. Det brukar inte vara några större summor, i alla fall inte om man jämför med lönen han har i Newcastle. Se och spela på fotboll live =>

Så mycket har Alexander Isak tjänat i lön per år

Alexander Isak inledde sin karriär med att skriva på ett kontrakt med AIK under 2016 vilket höll honom bunden till Gnaget. Därefter blev det flytt till Dortmund i januari 2017. Alexander Isak skrev sedan på för Real Sociedad vilket innebar ett nytt kontrakt. När han anslöt till klubben skrev han på ett kontrakt till och med sommaren 2024.

Den 1 juni 2021 stod det dock klart att svensken skrivit på en förlängning och kontraktet skulle löpa på till och med sommaren 2026. Så länge blev Isak inte kvar i Real Sociedad, utan under augusti 2022 skrev han på ett femårigt kontrakt med Premier League-klubben Newcastle. Hans nya kontrakt sträcker sig över fem år, fram till och med 2027. Nedan kan du se hur Alexander Isaks lön har utvecklats varje gång han har bytt klubb.

Isaks lön  Lag Årslön
2016/2017 AIK 9 000 kronor
2017/2019 Borussia Dortmund 9 miljoner kronor
2019 Willem II Tilburg (lån) 9 miljoner kronor
2019-2022 Real Sociedad 11,4 miljoner kronor
2022- Newcastle United 85 miljoner kronor

Hur mycket tjänar Alexander Isak i New Castle Premier League?

Alexander Isak förmögenhet – hur mycket pengar har Alexander Isak?

Alexander Isak debuterade i Sveriges U17-landslag i en match mot Litauen 27 april 2015. Han spelade då från start och gjorde ett mål i matchen som slutade 3-0. U21-debuten kom 6 oktober 2016 och A-landslagsdebuten gjordes 8 januari 2017 under januariturnén i en match mot Elfenbenskusten då han byttes in i minut 62. Se och spela på fotboll live =>

FAQ Alexander Isak lön och förmögenhet

Här är några av de vanligaste frågorna och svaren om Alexander Isak lön och förmögenhet.

Hur mycket tjänar Isak i månaden?

Alexander Isak är en av de bäst betalda i Newcastle och tjänar ca 6 528 000 kr i månaden (€560 000/£480 000). Det är få svenska spelare som har uppnått Alexander Isaks lön per månad. En som tangerar den månadslönen är Dejan Kulusevski som har lön som uppgår till 6,0 miljoner kronor per månad.

Hur mycket tjänar Isak i veckan?

Alexander Isak lön i veckan är 1 632 000 kr i månaden (€140 000/£120 000). Det är bara två andra spelare i Newcastle som har en högre lön per vecka. 

Alexander Isak lön i jämförelse med andra spelares löner

SE ÄVEN: Allsvenskans dyraste övergångar någonsin

Jämför gärna Alexander Isak lön med andra svenska utlandsproffs så som Victor Nilsson Lindelöf, Zlatan Ibrahimovic och John Guidetti samt andra storspelare så som Cristiano RonaldoLionel MessiNeymar och Mario Balotelli. Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365