LISTA: Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

Klassiska åttondelsfinaler i Champions League

Det är äntligen dags att kicka igång slutspelet i Champions League ännu en gång. Champions League-säsongen 2016/2017 bjöd på ett intressant gruppspel, där vi se topplagen slås om att komma vidare till Champions League åttondelsfinaler 2017. En del klubbar lyckades producera stabila resultat och kvalificerade sig direkt, medans andra fick kämpa lite mer och det hängde i vissa fall på håret. Men nu står det klart vilka klubbar som är vidare och lottningen är också genomförd, som avgör vilka klubbar som möter vilka. En del möten är hetare än andra, med en del erfarna tränare såväl som spelare, som har varit med i spelet sedan innan.

MISSA INTE: 200 kr i gratisspel => + se Champions League gratis under 1 månad här => & 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Åttondelsfinaler som blev klassiker i Champions League

Nu skall vi gå tillbaka lite i tiden, till gamla åttondelsfinaler som har spelats. Det finns en del ikoniska matcher att välja mellan, och vi har tagit ut ett axplock av dessa och sammanställt i en lista.

Det finns många Champions League åttondelsfinalmatcher värda att komma ihåg, och här på Silly Season Sverige har vi enbart valt ut ett fåtal diamanter som vi anser bör nämnas. Men innan vi går närmare in på denna lista vill vi passa på att även tipsa om några av våra andra populära listor:

13. 2003/04 Manchester United 2-3 Porto

LISTA Champions Leagues bästa åttondelsfinaler

Den här matchen skulle visa sig bara vara början för de kommande mästarna Porto. Tack vare två mål av Benny McCarthy fick de med sig en 2-1 vinst i deras första europeiska match på den nya arenan Estádio do Dragão, dock var det returmötet på Old Trafford som skulle visa sig vara utlösaren, då Porto var på väg ut ur turneringen på bortamål, i den 90:onde minuten, då Costinha klev fram och sköt Porto vidare i turneringen, och José Mourinho gjorde sin berömda galopp utmed sidlinjen.

Onsdag den 22 februari spelas Porto vs Juventus Champions League åttondelsfinal 2017. Se Porto vs Juve live gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

12. 2004/05 Chelsea 5-4 Barcelona

Ronaldinhos andra mål på Stamford Bridge är ett mål att komma ihåg, och förblir ett av de bästa någonsin gjorda i UEFA Champions League. Men då hela matchen var så fruktansvärt spännande är det lätt att glömma bort Ronaldinhos mål. Efter att ha förlorat 2-1 på Camp Nou och fått ett rött kort på Didier Drogba, höjde Chelsea ribban för returmötet på Stamford Bridge och ledde med 3-0 efter 19 minuter. Ronaldinhos vackra mål hjälpte inte utan ett nickmål från John Terry såg till att Chelsea säkrade vinsten.

Tisdag den 14 februari spelas PSG vs Barcelona Champions åttondelsfinal 2017. Se tips PSG Barcelona och speltips PSG Barclona – allt pekar på en spansk vinst. PSG Barcelona vilken kanal? Se PSG Barcelona live stream Se PSG vs Barcelona live gratis => + 200 kr i gratisspel hos betsafe => samt 50 kr försäkrat livespel hos Unibet =>

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply