LISTA: Tio konstiga skador inom fotbollen

LISTA: Tio konstiga skador inom fotbollen

Tio konstiga skador inom fotbollen

Tio konstiga skador inom fotbollen? Mål, räddningar, tacklingar och passningar är några exempel på det som gör fotbollen till världens populäraste sport. Att det är en vacker, underhållande lagsport som innehåller alla möjliga element. Ett av dessa element är en mindre rolig aspekt av fotbollen, nämligen vanliga fotbollsskador som sporten innebär för många spelare. Några av de vanligaste fotbollsskadorna är benbrott, sträckningar och avslitna korsband sker ett flertal gånger varje år, varje säsong. Det går inte att förebygga fotbollsskador helt och hållet. Däremot så finns det skador som är allvarligare än andra, men det finns också skador som är mer underhållande än andra och vissa är tom konstiga fotbollsskador. Vilka kan några av dessa vara, kanske ni undrar. Då kan vi glädja er med att vi har förberett denna lista för att vi tillsammans ska kartlägga 10 konstiga skador inom fotbollsvärlden.

10 av de mest bisarra fotbollsskadorna någonsin

Innan vi kikar på vilka bisarra skador som finns med på denna lista kan vi informera er om att Silly Season Sverige har en hel del intressanta listor. Vi har till exempel listor med ligorna som spenderat mest i hela världen, 10 äldsta målskyttarna i Premier League och de Tio fulaste matchtröjorna. Låt oss ta en titt på 10 udda skador som drabbat fotbollsspelare. Kan några av dessa bli världens mest bisarra idrottsskador? Nu tar vi en titt på denna lista och går igenom samtliga tio spelare med konstiga skador inom fotbollen.

10. Konstiga skador inom fotbollen – Alex Stepney

Den före detta Manchester United-målvakten har nog dragit på sig en av de 10 konstigaste skadorna inom fotbollen. Under en match mot Birmingham City ropade Stepney ut order till sitt försvar så frenetiskt att hans käke gick ur led. Då är man en hörd röst på planen, inte sant?

9. Arjen Robben

LISTA: Tio konstiga skador inom fotbollen

Arjen Robben är känd för sin kroniska skadeproblem som har följt med honom under hela sin karriär. I vintras drog han nog på sig karriärens konstigaste skada, då han under ett träningsläger blev biten av en krokodil i handen när han skulle hämta en bortsparkad boll. Även om han klarade sig utan någon speltidshotande skada sträckte han sig och kunde inte spela eller träna.

8. Ever Banega

En utav de sorgligaste skadorna på listan går till Ever Banega, som under sin tid i Valencia lyckades köra över sin egen fot med sin bil. Han hade inte satt i handbromsen när han skulle tanka fordonet, och bilen rullade då över hans fot. Han blev så pass skadad att han inte kunde spela på flera månader.

7. Adam Chapman

Adam Chapman skulle värma mjölk åt sin bebis, men han hade inte skruvat på korken ordentligt på nappflaskan när han skulle skaka den. Korken lossnade och Chapman spillde mjölk över sig och brände sina bröstvårtor ordentligt, vilket ledde till att han var tvungen att åka till sjukhuset.

Sidor: 1 2 3 4

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply