LISTA: 10 äldsta målskyttarna i Premier League

10 äldsta spelarna i Premier League – äldsta målskyttar

Vilka är de äldsta fotbollsspelarna att göra mål i Premier League? Har du någon gång tänk på att leta upp vilka de äldsta målskyttarna i den engelska högstaligan är? I så fall behöver du inte leta mer då vi har tagit fram en lista med de 10 äldsta fotbollsspelarna som gjort mål i Premier League. Den engelska ligan är den liga med mest tittare och är även en av världens bästa ligor

Äldsta spelaren i Premier League

På senare tid har vi sett spelare som Ryan GiggsMark Schwarzer med flera som gjort bra insatser ifrån sig när de fyller 40 men gjorde de något mål? Det kommer ni snart att få reda på! Missa heller inte vår kommande lista med de äldsta spelarna i Premier League där vi kommer att tala om vem som är den äldsta spelaren i PL 2015/2016.

Tio äldsta spelarna att göra mål i Premier League.

Tidigare har vi publicerat listor om bland annat de tio värsta spelplatserna i VM-sammanhanglängsta avstängningarna i Premier League och Europas bästa bänkvärmare men nu har vi alltså listat de 10 äldsta spelarna som gjort mål i den engelska högstaligan, häng med!

10. LES FERDINAND -BOLTON – 37 ÅR OCH 268 DAGAR – 2004

Les Ferdinand är en av 10 äldsta målskyttarna i Premier League

På tionde plats hittar vi den före detta Engelska landslagsmannen som spelade som anfallare i flertalet klubbar, framför allt i Premier League. Les Ferdinand är för tillfället tränare och direktör i Queens Park Rangers som precis blev nedflyttade till Championship. Han hamnar på tionde plats över listan med de äldsta målskyttarna i Premier League. Målet gjordes i Bolton-tröjan 2004 där han gjorde 2-2 i 90:e minuten mot Manchester United.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply