LISTA: 8 tränare med absurda krav

LISTA: 8 tränare med absurda krav

foto: bildbyrån

Åtta tränare med konstiga krav

Vilka är de tuffaste tränarna? Vi har hört flera olika tränare komma med krav och restriktioner till sina spelare för att det ska gå så bra som möjligt, i alla fall enligt tränaren själv. Historien om Zlatan Ibrahimovic och bilarna i FC Barcelona är en av många exempel på tränare som inte tillåter spelarna att göra vad som helst. Louis van Gaal men det finns även de som har mer absurda krav på sina spelare. Det finns till och med de tränare som förbjudit spelarna att dricka kolsyrade drycker, använda isbitar eller dra skämt. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med åtta tränare med otroligt konstiga regler. Här handlar det inte om de ”tuffaste tränarna” i form av träning, utan snarare om tränare som ställer orimliga, konstiga eller udda förbud och krav på sina spelare.

”Tuffaste tränarnas” förbud till spelarna

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om bland annat Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning och tio spelare med Jorge Mendes som agent. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom åtta tränare vars krav är absurda, häng med!

8. Alex Ferguson: Färgade fotbollsskor

LISTA: 8 tränare med absurda krav

2010 bestämde den före detta Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson att samtliga spelare i klubbens undre kategorier skulle bära helsvarta fotbollsskor, detta fram tills att de var en del av A-truppen. Många menar att ungdomar vill vara som sina idoler och köper skor i olika färger för att ha likadana som idolerna. Man får tycka vad man vill om beslutet.

7. David Moyes: Chips

Under sin korta etapp i Manchester United bestämde David Moyes att spelarna inte skulle få äta chips med låg fetthalt dagen innan match, vilket var en tradition hos spelarna. Rio Ferdinand kommenterade beslutet med att det var kontroversiellt och oprofessionellt.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply