LISTA: Tio spelare med Jorge Mendes som agent

Topp tio: Spelare med Jorge Mendes som agent

Spelare med Jorge Mendes som agent? Fotbollsstjärnorna tjänar allt större summor och övergångskostnaderna blir allt högre mellan de största klubbarna i världen. Bakom dessa sanslöst dyra spelarvärvningarna finns inte bara klubbdirektörer och spelarna själva utan även agenterna. En av dagens mest kända fotbollsagenter är Jorge Mendes och med Cristiano Ronaldo som klient har vi fått höra flera historier om denne agent. Detsamma gäller agentens arbete kring att försöka hålla Diego Costa i tyglarna, då spelaren har en väldigt aggressiv spelstil.

Lista: Spelare med Jorge Mendes som agent

Spelare med Jorge Mendes som agent? Den portugisiske agenten som är född i Lissabon, är känd för att öppet kritisera spelare tränare och nu tänkte vi på Silly Season Sverige ta en titt på rubrikskaparens stall. Vilka fotbollsspelare har Jorge Mendes som agent? Vilka spelare är Jorge agent för? 

Klicka vidare i listan för att ta reda på tio av de mest namnkunniga namnen som idag finns i den välkända agentens stall.

Andra spelare som har Mino Raiola som agent men som inte är med på listan är João MoutinhoFábio CoentrãoCarlos Vela, Pepe, Bernardo Silva, Giovanni dos Santos och Danilo.

10) André Gomes – Valencia

Spelare med Jorge Mendes som agent

Ålder Position Kontrakt till Marknadsvärde (€)
22 Mittfältare 2020 20,00 miljoner

Spelaren kom till Valencia CF från Benfica i början av 2015 och har varit en injektion i laget som fått en ny ägare. Tillsammans med bland annat Álvaro Negredo och Rodrigo är han en av nycklarna i offensiven och Valencia-fansen uppskattas spelarens ankomst väldigt mycket. Gomes har kontrakt med Valencia till 30 juni 2020.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply