LISTA: Tio Supertalanger 2007 – Vad hände sen?

Tidigare stortalanger – detta gör de idag

Fotbollens största talanger? Det är alltid intressant att följa unga och lovande spelare under början av deras karriär som professionell fotbollsspelare. Genom åren har vi fått se många otroligt duktiga spelare mellan 15 och 18 år som tagit klivet till den absoluta världstoppen. De har blivit uppmärksammade redan vid tidig ålder och får väldigt höga förhoppningar på sig. Vissa klarar pressen medan andra inte tar det sista steget för att bli en världsspelare.

2007 publicerade World Soccer Magazine en lista med de 10 mest spännande ungdomsspelarna i fotbollsvärlden. Flertalet av de spelar idag i toppklubbar medan andra åkt i fängelse för diverse brott. Nu har vi på Silly Season tagit en titt på listan och tagit reda på hur det gått för de tio spelarna och vad de håller på med idag.

Supertalanger 2007 – Vad hände sen?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor som lästs av tiotusentals läsare varje dag. Nedan finner ni några av de mest intressanta och ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom listan med supertalanger 2007 – detta hände senKlubbarna inom parentes står för var spelaren befann sig 2007. Bilderna är hämtade från Bildbyrån.

10. Sadick Adams (Atlético Madrid)

Adams stod för flera fina insatser i U17-VM men hans utveckling stannade efter en sensationell flytt till Atlético Madrid där han aldrig lyckats lämna A-laget.  För tillfället spelar han för Al-Nahda i Saudiarabien.

9. Ismail Aissati (PSV)

Aissati gjorde sig ett namn under sin tid i PSV där han spelade som väldigt ung men såldes till Ajax efter kontraktsproblem. 2012 lämnade han Holland för spel i Turkiet och Antalyaspor innan han far vidare till Terek Grozny i Ryssland, en klubb som han fortfarande spelar i.

8. Alexandre Pato (AC Milan)

LISTA: Tio Supertalanger 2007 - Vad hände sen?

foto: bildbyrån

Han var en av de hetaste namnen i världsfotbollen när han gick till AC Milan. Där gick det dock inte riktigt som man förväntat sig efter flertalet skador. I juli månad 2015 stod det klart att Pato säsongen 2015/2016 spelar i Villarreal i den spanska högstadivisionen. Efter en sejour i kinesiska ligan står det klart att han lagt skorna på hyllan.

7. Anderson (Manchester United)

Den offensive mittfältaren flyttade till Manchester United 2007 för hela 15.8 miljoner pund och förhoppningarna var skyhöga på brasilianaren. Pressen blev dock för hög för Anderson som efter en låneperiod i Fiorentina flyttade tillbaka till sitt hemland där han idag spelar sin fotboll.

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply