Topp 50: unga fotbollstalanger 2015

Lista: 50 unga talanger i fotboll 2015

Vilka är de största fotbollstalangerna? Bästa talangerna i fotboll? vilka är de bästa unga talangerna i värlsfotbollen? På senare år har det blivit ännu mer populärt att kunna namnen på unga fotbollstalanger. Allt från fotbollsspel till individuellt intresse har gjort att intresset har ökat för unga fotbollsspelare och det är även så att många storklubbar i Europa har börjat värva spelare i allt yngre ålder. Ett bra exempel är Martin Ödegaard som lämnade Strömsgodset för spel i Real Madrid vid endast 16 års ålder. Övergången blev väldigt omdiskuterad då mittfältaren var och är en av världens bästa talanger, som gick till en av världens största klubbar.

Världens största fotbollstalanger 2015

Vilka är världens största fotbollstalanger 2015? På listan över världens största talanger finner vi spelare som är Gheorghe Hagis son, den colombianske Yaya TouréDejan Lovrens lillebror och ”den nye Mario Götze”. Listan kommer från The Guardian.

Största fotbollstalangerna 2015

Vilka är världens mest lovande talanger 2015? Vilka är de största fotbollstalangerna 2015? Nedan finner ni de 50 talanger som ännu inte blommat ut än. Men innan vi tar en titt på de vill vi gärna rekommendera några andra listor som vi publicerat här på Silly Season Sverige. Ta gärna en titt på de efter att vi gått igenom 50 unga talanger i fotboll 2015 som utgör de bästa unga spelare i världen.

50. Franco López – Argentina

River Plates anfallstalang anses vara en av de större i världen och en av de främsta i inom argentinsk fotboll. Spelaren är född 1 april 1998 i Isidro Casanova och gjorde A-lagsdebut 8 juni 2015 i en match mot Club Olimpo där han kom in i den 66 minuten.

49. Tomás Conechny – Argentina

Nästa spelare på listan är även han argentinare. Tomás Conechny spelar för San Lorenzo de Almagro i den argentinska högstaligan och har stått för 11 mål på 19 matcher.

48. Panos Armenakas – Australien

Den australiensiske mittfältaren har tidigare spelat ungdomsfotboll i Sydney Olympic och Watford innan han 2014 anslöt till Udinese Serie A. Tidigare representerade han det grekiska U17-landslaget men valde därefter att börja spela för Austrailien istället.

47. Sandi Lovrič – Österrike

Sandi Lovrič spelar i Strum Graz och mittfältaren gjorde sin första match för A-laget 2014 efter att ha spelat två år i klubbens ungdomskategorier. Tidigare har han representerat SV Rapid Lienz men valde 2012 att flytta till sin nuvarande klubb.

46. Ismail Azzaoui – Belgien

Ismail Azzaoui representerar det belgiska landslaget men har ännu inte fått starta i A-landslaget då man har väldigt hög konkurrens med många väldigt duktiga talanger. Hans nuvarande klubb är Wolfsburg och fick göra ligadebut under hösten 2015.

45. Evander Ferreira – Brasilien

Vasco Da Gamas pärla spelar som vänster yttermittfältare och anses vara en av de största talangerna i brasiliansk fotboll. Han är med på listan över de 100 bästa talangerna och mer eller mindre ett måste att ha på diverse fotboll manager-spel.

44. Lincoln – Brasilien

När Luiz Felipe Scolari såg spelaren för första gången sa han ”hur gammal är denna spelare?. Lincoln har gått från klarhet till klarhet under 2015 i klubben som tagit fram både Ronaldinho och Anderson och bland annat Manchester United ska ha varit intresserade av spelaren som är snabb och svårstoppa med en bra vänsterfot och stark mentalitet.

Han gjorde sin tävlingsdebut i februari 2015.

43. Matheus Fellipe Costa Pereira – Brasilien

Brasilien har många spännande spelare på uppgång och en av de är Matheus Fellipe Costa PereiraMathues är född 5 maj 1996 och spelar för Sporting Clube de Portugal där han denna säsong blivit uppflyttad från klubbens ungdomsakademi. Högeryttern spås en lysande framtid och det är bara en tidsfråga innan han slår igenom på riktigt.

42. Jesús Marimón – Colombia

Mittfältaren anses vara Colombias Yaya Touré och spås en fin framtid, trots att han endast är 17 år. Han spelar för tillfället i Once Caldas i den colombianska högstaligan och kommer troligen att flytta till Europa om några år.

41. Davor Lovren – Kroatien

Davor är lillebror till Liverpool-försvararen Dejan Lovren men till skillnad från sin bror är han höger yttermittfältare. 17-åringen kan även spela som anfallare och representerar Dinamo Zagreb i den kroatiska ligan.

Spelaren är född i München och har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med 2018.

40. Dominik Smekal – Tjeckien

En av Tjeckiens största talanger, Dominik Smekal spelar i Inters ungdomslag och även om han ännu inte fått representera A-laget på högsta nivå anses han vara en av de största talangerna i världen. Smekal är född 1998 och spelare som högermittfältare.

Innehållsförteckning

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply