Topp 20: Världens bästa spelare under 21 år

Världens bästa spelare under 21 år

Världens bästa unga fotbollsspelare

Världens bästa spelare under 21 år? Talanger är något vi alla tycker om att prata, diskutera och skriva om. Vem är Sveriges bästa talang? Vem är världens bästa talang? Vem är världens mest överskattade talang? Talangfrågan är en av de frågor som det pratas om mest i fotbollsvärlden dagligen, både bland supportrar, fotbollsälskare och av klubbarna själva.

Det pågår ständigt en kamp om att ha de bästa talangerna som både kan skina nu och tio år framåt. Det är ofta ett ekonomiskt smartare val att plocka in en billig, oslipad juvel och göra honom till en nyckelspelare än att köpa in färdiga spelare som styrs av pengarna. Det är inte lätt att ta fram vilka de 20 bästa talangerna är i världen då det finns så många lysande unga stjärnor just nu, men vi har gjort ett försök i att lista världens bästa spelare som är under 21.

Bästa talangerna under 21

Denna lista baseras på världens bästa fotbollstalanger i verkligheten och inte hur bra de är på fotbollsspel. Om du vill se världens största talanger på Football Manager eller FIFA så kan du se våra listor de Bästa talangerna på Football Manager 2016 eller Talangerna med högst potential i FIFA 17. Listan baseras på de bästa spelarna i världen som är född senast 1994 och inte de största talangerna. Spelare som Martin Ödegaard finns alltså inte med på grund av att han inte är den bästa talangen just nu, även om han kanske har störst potential i världen.

Listan över världens bästa talanger som är under 21 består av våra tankar på Silly Season Sverige. Vi har tagit fram och rangordnat de 20 bästa talangerna i världen just nu. Det är alltså ingen fakta, utan det är Silly Season Sveriges egna åsikter listan är gjort utav och de bästa unga spelare i världen enligt oss.

PLACERING 20-11

20. Gabriel Barbosa – Santos
19. Bernardo Silva – Monaco
18. Domenico Berardi – Sassuolo/Juventus

17. Kurt Zouma – Chelsea
16. Youri Tielemans – Anderlecht
15. Luke Shaw – Manchester United
14. Gerard Deulofeu – Everton
13. Ángel Correa – Atlético Madrid
12. José Gaya – Valencia
11. Ross Barkley – Everton

KLICKA PÅ PILEN FÖR ATT SE PLACERING 10-1

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply