LISTA: Tio Supertalanger 2007 – Vad hände sen?

3. Bojan Krkic (FC Barcelona)

LISTA: Tio Supertalanger 2007 - Vad hände sen?

2007 blev Bojan Barcelonas yngste spelare någonsin att spela i La Liga, något som gör att det inte är någon överraskning att han finns med på denna lista. Han fortsatte att spela i den spanska storklubben och redan vid 20 års ålder hade Bojan redan gjort över 100 framträdanden för klubben. Trots det blev det en flytt till Roma 2011 för att därefter lånas ut till AC Milan. 2013 blev det spel i Ajax och numera är det Stoke City som gäller för spanjoren.

2. Breno (São Paolo)

Bayern München värvade den väldigt lovande försvararen Breno i januari 2008 efter att han nobbat Real Madrid. Det sägs att han nobbade den spanska huvudstadsklubben då de krävde ett test för att vara säkra på att han verkligen var 18 år.

Efter flera utlåningar lyckades aldrig den brasilianske försvararen och i september 2011 blev han misstänkt för mordbrand efter att hans hyreslägenhet brunnit ner. I april 2012 blev han dömd till tre år och nio månaders fängelse.

1. Gerardo Bruna (Liverpool)

Den offensive mittfältaren misslyckades med att övertyga i Liverpool efter att ha kommit från Real Madrid Castilla. Efter den misslyckade sejouren på Anfield blev det en flytt till Blackpool 2011 där det endast blev fyra matcher på två år.

Numera spelar han i Ottawa Fury i den nordamerikanska fotbollsligan.

Se fler listor på Silly Season Sverige

Sidor: 1 2 3

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply