Fulaste fotbollströjorna? Se historiens värsta matchtröjor!

Fulaste fotbollströjorna? Se historiens värsta matchtröjor!

10 Fulaste matchtröjorna någonsin

Fulaste fotbollströjorna? Vilka är egentligen världens fulaste matchtröjor? Har du någon gång sett en matchtröja för att sen tänka ”den var inte speciellt snygg”? Över åren har det funnits flera tröjor som kanske inte riktigt sett sådär perfekta ut och ibland har det hänt att man rent ut sagt fått en usel design på sin tröja. Ibland händer det även att klubben är tycker att matchtröjan ser väldigt bra ut medan fansen inte alls gillar den.

Fulaste fotbollströjorna genom historien

Om du inte gillar fula matchtröjor och vill se de fulaste fotbollströjorna så kan istället ta en titt på snygga matchtröjor i fotboll samt förmodligen den snyggaste matchtröjan så rekommenderar vi vår lista med de snyggaste matchställen istället där du kan hitta världens snyggaste matchtröja.

Fulaste fotbollströjorna? Se historiens värsta matchtröjor!

Världens tio fulaste matchtröjor

För inte så längesen publicerade vi listor om de snyggaste matchställen inför säsongen 2015/2016, de största vinstmarginalerna vid spelarförsäljningar och Europas bästa fotbollsakademier. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom de 10 fulaste matchtröjorna i historien, häng med!

10. MANCHESTER UNITED BORTA 1992-93

Fulaste matchtröjorna någonsin

En hemsk blandning mellan blå och svart. Det är ganska lätt att se varför Manchester Uniteds fans inte skulle bära tröjan på någon av sina matcher och när Premier League-klubben använde sig av tröjan såg det ut som att man var på safari i någon exotisk regnskog. Tröjan kritiserades redan innan den släpptes i affären och det var troligen inte många som köpte tröjan som ser ut att vara en kopia.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply