Vinn biljetter till Champions League finalen 2024!

Vinn biljetter till Champions League finalen

Vinn Champions League final biljetter

Vinna biljetter till Champions League finalen 2024 i London på Wembley stadium, England? Här kan du Champions League final 2024 biljetter! Flera spelbolag och Mastercard erbjuder alla en möjlighet att vinn Champions League final biljetter.

Unik chans att vinna biljetter genom Mastercard! Anmäl dig till Mastercards utlottningen om två biljetter till UEFA Champions League-finalen i London. Om du vinner kommer du att kunna se de två bästa europeiska lagen göra upp om pokalen från de allra bästa kategori 1-platserna, med utsikt över mittcirkeln. Heja på dina favoriter medan du njuter av oöverträffad utsikt över matchen. Exklusivt för Mastercard-kortinnehavare.

Mastercards utlottning av två finalbiljetter till Champions League pågår fram till den 23:e april 2024. Det enda du behöver göra är att skicka en anmälan via deras hemsida senast den 23:e april 2024.

Totalt handlar det om två biljetter till CL-finalen och biljetter för 2 personer.

Vinn en resa till Champions League-finalen 2024

Spela på Champions League och vinn biljetter till finalen 2024 i London. Champions League är tillbaka igen! Världens tuffaste turnering för klubblag är tillbaka igen och gör som vanligt att de kalla vintervindarna blir lite lättare att uthärda. För att öka dramatiken ännu mer erbjuder Mastercard och en rad spelbolag nu ett unikt erbjudande som du inte får missa. Nu erbjuder spelbolaget Mastercard dig en chans att uppleva Champions League-finalen på plats på Istanbul!

Vinn biljetter till Champions League finalen 2024!

Så kan du vinna två biljetter till finalen i UEFA Champions League

Delta i utlottningen så har du chans att vinna två biljetter till världens största fotbollsmatch. Du kan få se fotboll i världsklass på plats i London.

– Upplevelsen äger rum 10 juni 2024

– Prispaketet innehåller två kategori 1-biljetter till UEFA Champions League-finalen i London 2024

– Gäller för alla med ett Mastercard

– Tävlingen är kostnadsfri

– Tävlingen avslutas den 23 april 2024

– Vinnaren meddelas via e-post den 24 april

– Vinnaren tillkännages senast den 1 maj 2024 via och på www.priceless.com

– Flyg &. boende ingår inte.

Så här kan du vinna biljetterna till Champions League finalen 2024

För att vinna biljetter till Champions League-finalen 2024 så behöver du svara på två frågor hos spelbolaget rörande den aktuella Champions League-omgången. Du svarar på frågorna som finns på spelbolaget hemsida.

Varje gång du svarar rätt så får du en lott med ditt namn och du får en chans att vinna biljetter till Champions League finalen 2024. Inga särskilda kunskaper krävs utan frågorna är av den karaktären att man ska gissa rätt svar. Därutöver får du även ett riskfritt spel om 100 kr varje gång du svarar rätt. Det riskfria spelet kan användas vid nästa CL-omgång.

Håll koll på när de frågorna dyker på spelbolagets hemsida då de släpper två nya frågor varje vecka Champions League spelas. Ju fler frågor du svarar rätt på desto större chans har du att vinna VIP-biljetterna till CL-finalen som spelas den 3 juni på Wembley stadium i London, England.

1. Öppna ett konto hos spelbolaget då detta är en tävling för bolagets kunder. Du behöver inte betta på något, utan det räcker med att du har ett konto hos spelbolaget.
2. Delta i tävlingen genom svara på frågorna på spelbolagets hemsida. Skicka in ditt svar utan kostnad före avspark i de aktuella matcherna tillsammans med den e-postadress du har registrerat hos spelbolaget.
3. Varje korrekt svar ger dig en lott till dragningen som äger rum efter den första semifinalen 4 maj 2024.
4. 2 paket till Champions League-finalen i London från 02/6/2024 till 04/6/2024 kommer att delas ut. Varje paket är för två personer och inkluderar flygbiljetter, hotellvistelse och matchbiljetter.

* Topplistan uppdateras dagen efter färdigspelad omgång och du hittar på spelbolagets hemsida.

Vinn en Champions League-kväll med spelbolaget

Ifall du delar din spelkupong på Twitter med #Cllive så är du även med och tävlar om en CL-kväll med Glenn Hysén. Även vinnare från någon av kvalomgångarna kan ta del av det här priset och det är tillåtet att vinna både specialpriset och förstapriset i kampanjen.

Förhöjda odds på CL-finalen

Förutom spelbolaget så erbjuder även spelbolagen Betsson, betsafe, Unibet och bet365 olika bonusar och förhöjda odds fram till avspark av åttondelsfinalerna, PSG vs Barcelona och Roma vs Real Madrid, i Champions League den 14-15 februari 2024.

Andra erbjudanden som kan kombineras med Champions League

Ett flertal spelbolag erbjuder riktigt generösa bonusar och riskfria spel. Välj ut ett av dessa och använd till att tippa på Champions League.

Ska du tippa på någon av match i Champions League eller övriga matcher i Premier League, Allsvenskan, La Liga eller Serie A? Då ska du se till så att du får riktigt generösa bonusar och riskfria spel från Betsson, bet365 och Expekt.

Läs mer om Champions League 2024

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply