LISTA: Åtta återträffar i säsongens Champions League

bet365

Åter möten i Champions League 2015/2016

Under sommarens transferfönster har det skett flera övergångar. Vissa har varit mer väntande än andra och nu när Champions League 2015/2016 kommer flera spelare att stöta på antingen sin före detta klubb eller sin före detta tränare. Nyligen blev lottningen av Champions League gruppspel klart där Malmö FF lottades in i dödens grupp. Nu när gruppspelet ska spelas så kommer det att för en del spelare blir det ett kärt återseende medan det inte blir riktigt lika kul för andra spelare. Det kan ha handlat om dåliga relationer med tränaren, att man lämnat en klubb trots att man inte hade någon riktigt anledning att göra det. Här kan du se Champions League på TV och få reda på vilken kanal sänder Champions League finalen 2016!

 Åtta spelare som stöter på sin gamla klubb eller tränare

Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med åtta återträffar i Champions League denna säsong. Tidigare har vi bland annat gjort listor om de tio bästa lagen i Champions LeaguePremier League-historiens yngsta spelare och Real Madrids värsta värvningar någonsin. Listor som ni gärna får ta en titt på efter att vi gått igenom åtta återträffar i Champions League denna säsong.

1. Casillas träffar återigen på Mourinho

Real Madrid Training Session

Iker Casillas kommer ännu en gång att ställas mot Jose Mourinho, denna gången i gruppspelet av Uefa Champions League. Dragningen gjorde att både FC Porto och Chelsea hamnade i grupp G och det ska bli intressant att se hur det blir. De båda hade ingen vidare bra relation under tiden i Real Madrid då den portugisiske tränaren petade den spanske landslagsmålvakten och efter det har han inte kommit tillbaka och varit sig själv.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply