Stor genomgång: Så går det för ditt lag i Champions League

Stor genomgång: Så går det för ditt lag i Champions League

Silly Season Sverige Hannes Kullander tippar gruppspelet i Champions League

I onsdags lottades gruppspelet till Champions League och vi kommer redan under hösten bjudas på några riktigt stora matcher. Bland annat ställs Paris Saint-Germain mot Real Madrid och Manchester City ska möta fjolårets finalister Juventus. Även här i Sverige kommer några av världens bästa att spela. Malmö FF lottades in i samma grupp som både Zlatan Ibrahimovics PSG och Cristiano Ronaldos Real Madrid, och det lär bli en riktig folkfest när de lagen kommer på besök.

Gruppspelet drar igång den 15 september, och sedan följer 16 matcher varannan vecka fram till december. Under våren ska sedan slutspelet genomföras innan allting avgörs på San Siro under början av sommaren. För att stilla din abstinens fram till den 15:e kommer här en stor genomgång över grupperna, inklusive tippning av vilka lag som kommer att kunna fortsätta drömma om San Siro.

Än återstår det dock ett par veckor innan allt börjar, så efter att du läst klart hur det kommer gå för ditt lag i Champions League har du tid till att kolla in någon av våra andra listor. Varför inte fortsätta på det inslagna temat med de tio bästa lagen i Champions League eller åtta återträffar som kommer ske under höstens gruppspel.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365