• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10: Sveriges mest värdefulla spelare

Topp 10- Sveriges mest värdefulla spelare

Sveriges mest värdefulla fotbollsspelare någonsin

Vem är Sveriges mest värdefulla spelare? Det pratas ofta om vem som är världens dyraste fotbollsspelare eller vilka fotbollsspelare som tjänar mest i världen. Andra pratar även om vem som är Allsvenskans mest värdefulla spelare. Har du någon gång ställt dig frågan om vilken svensk spelare är värd mest? Eller funderat över vem som är Sveriges mest värdefulla fotbollsspelare? Nu behöver du inte tänka på det längre, för vi på Silly Season Sverige har nu tagit fram en lista som avslöjar vilka tio svenska spelare som är värda mest. Statistiken är hämtad från Fotbollstransfers.com. Samtliga bilder är från Bildbyrån.

Sveriges mest värdefulla spelare

Lista över Sveriges mest värdefulla spelare någonsin

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om de mest värdefulla U21-talangerna i Premier League, världens dyraste startelva och världens dyraste spelare under 18 år. Dessa listor har blivit väldigt uppskattade av våra läsare och vi rekommenderar att ni tar en titt på dem efter att vi har gått igenom vilka som är Sveriges mest värdefulla spelare, häng med!

Topp 10- Sveriges mest värdefulla spelare

10. Martin Olsson

Topp 10: Sveriges mest värdefulla spelare

ÅlderKlubbPositionVärde (SEK)
29SwanseaFörsvarare40 miljoner

Martin Olssons värde har ökat med tio miljoner kronor i jämförelse med förra året. Den svenske ytterbacken värderas till 40 miljoner kronor och befinner sig på plats tio på den här listan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply