Topp 10: Mest värdefulla U21-talangerna i Premier League

10 Mest värdefulla U21-talangerna i Premier League

Vem är egentligen de 10 mest värdefulla talangerna i den engelska ligan? Premier League är en av de ligor som får fram de bästa unga talangerna i världen och vissa av de kommer fram när de är väldigt unga.

När en ny spelare slår sig in i förstalaget i runt 20-årsåldern betyder det att karriären har tagit fart på riktigt och att värdet på spelaren har höjts enormt.

Tidigare har vi bland annat gjort en lista om top 10 rikaste klubbarna i världen och nu har turen kommit till de talanger som är värda mest och räknas som U21-spelare.

10. James Wilson – Manchester United – marknadsvärde: $8.5 miljoner

top 10 most valuable premier league footballers under 21

Den 19-årige Manchester United-anfallaren som slog sig in i förstalaget denna säsong har stått för två mål på 12 matcher denna säsong och då har han fått agera inhoppare i tio av matcherna.

James Wilson är en av de mest lovande talangerna i liga och ynglingen föredras ofta av tränare Lus van Gaal istället för Radamel Falcao. Detta vissar vilken fin talang och duktig fotbollsspelare han är och varför han är med på listan över topp 10 mest värdefulla talangerna i Premier League.

Spelaren värderas till $8,5 miljoner dollar vilket inte är dåligt för en 19-åring.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply