Topp 10: Bästa skäggen inom fotbollen

10 fotbollsspelare med skägg utöver det vanliga

10 fotbollsspelare med skägg utöver det vanliga

Fotbollsspelare med skägg börjar bli en vanlig syn på fotbollsplanen. Vilka fotbollsspelare har bäst skägg? Många fotbollsspelare har genom åren gått och blivit stilikoner, som till exempel David BeckhamCristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic. När dessa världsstjärnor skaffar sig nya frisyrer eller utmärkande klädesplagg brukar en ström med människor följa i deras spår. När Ibrahimovic först skaffade sig sin samuraj-frisyr var det många här i Sverige, och även i utlandet, som skaffade en sådan frilla.

Med indie-kulturens framfart kanske det dock är dags för fotbollsspelare att sätta en ny stilmarkör på kartan – skägg. Det stämmer, helskägget blir allt populärare, inte bara på fotbollsplanen, utan även utanför. Därför har Silly Season Sverige tagit fram en lista med skäggväxtens fanbärare inom fotbollen.

Lista: 10 imponerande skäggväxt och skäggfrisyrer bland fotbollsspelare

Ifall fotbollsspelare med skägg inte imponerar på dig så kan kolla på några av våra andra listor. 8 saker du inte visste om Sergio Agüero5 spelare som har varit världens dyraste och 5 dyraste östeuropeiska spelarna någonsin är tre listor som har blivit väldigt omtyckta här på Silly Season Sverige? Inom ämnet hår så har vi Topp 10 bästa frisyrerna inom fotboll. Är inte just de här listorna inget för dig? Ingen fara, för vi har nämligen ett brett utbud på listor där det finns något för alla här.

10. Filip Helander – Vikingaskägget

Filip Helander, fotbollsspelare med skägg

U21-hjälten Filip Helander kickar igång denna lista med vad som i engelsk media kallas för ”vikingaskägget”. Han imponerade på de brittiska öarna med sin ansiktsbehåring efter U21-landslagets match mot England i EM tidigare i sommar. Nu får Hellas Verona-fansen njuta av den förre Malmö FF-backens ståtliga skäggväxt på nära håll. Svenska fotbollsspelare med skägg börjar bli allt vanligare så vi lär nog få se mer av detta framöver.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply