Topp 10: Allsvenskans mest värdefulla spelare

Allsvenskans mest värdefulla spelare

Allsvenskans mest värdefulla spelare? Vilka spelare i Allsvenskan är värda mest? Har du någon gång undrat vilken allsvensk spelare som är mest värd? Vi ser ofta rapporter om hur mycket storklubbarna betalar för de dyraste spelarna i världen och vilka otroliga summor som behövs för att köpa loss Cristiano Ronaldo och Léo Messi. Men hur mycket är egentligen spelarna värda och vem värderas högst i Allsvenskan? Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med de tio dyraste spelarna i Allsvenskan.

10 värdefullaste spelarna i Allsvenskan

Snart vet du vilken spelare som är Allsvenskans mest värdefulla spelare och inte helt oväntat så är denna spelare även en av Allsvenskans bäst betalda spelare.  Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flertalet listor som blivit otroligt uppskattade av våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de mest populära listorna som ni finner på siten. Ta gärna en titt på de efter att vi svarat på frågan vilka spelare i Allsvenskan värderas högst? Här listan med de värdefullaste spelarna i allsvenskan som baserar sig på uppgifter från Fotbollstransfers.com.

10. Nicolas Stefanelli

Allsvenskans mest värdefulla spelare

Klubb Position Värde (SEK)
AIK Anfallare 15 miljoner

På tionde plats hittar vi Nicolas Stefanelli. Anfallaren spelar sin fotboll i AIK och värderas till 15 miljoner kronor. Frågan är hur länge han stannar Stockholmsklubben.

Anfallaren kom till AIK sommaren 2017. Då köptes han loss från Defensa Y Justicia i den argentinska ligan. Hans kontrakt med AIK sträcker sig till och med sommaren 2020.

9. Alexander Milosevic

Vilka är Allsvenskans mest värdefulla spelare

Klubb Position Värde (SEK)
AIK Försvarare 16 miljoner

Försvararen har kommit tillbaka till Gnaget efter några år utomlands. Han har själv sagt att han kan komma att lämna klubben inom kort. Värdet ligger på 16 miljoner kronor.

I utlandet blev det spel i både Tyskland och Turkiet. Det blev dock aldrig riktigt som Milosevic tänkt sig. Nu är han hemma för att få speltid och hitta formen innan han troligen försvinner på nytt.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply