LISTA: Fotbollsspelare som tjänar mest 2018

LISTA Fotbollsspelare som tjänar mest 2018

Fotbollsspelare som tjänar mest 2018

Fotbollsspelare som tjänar mest? Vilken fotbollsspelare tjänar mest? Fotbollsspelare som tjänar bäst? Vilka är de fotbollsspelare som tränar mest i världen? Det är många som undrar vilken eller vilka fotbollsspelare som tjänar mest i världen. Lönerna har skjutit i höjden på bara några år och det är oftast fantasisummor som spelarna tjänar. Det räcker att ta en titt på vad de största stjärnorna tjänar och det är lätt att tappa hakan. Det handlar ofta om summor på nära en halv miljard per år bara i lön. Lägger man därefter till sponsorpengar och andra reklamintäkter är det ganska lätt att komma upp i en miljard per år. Det är inte alla som tjänar det men kollar man på vilka fotbollsspelare som tjänar mest finns det flera som är i närheten av dessa summor.

Spelarna som tjänar mest i världen?

Så vilja är spelarna som tjänar mest i världen och hur höga löner har de? fotbollsspelarna som tjänar mest spelar ofta i Premier LeagueLa Liga eller Serie A då detta är de tre största ligorna. Under senare år har även KinaQatar och MLS börjat betala otroliga summor och många äldre spelare går till dessa länder för att avsluta karriärerna. Här handlar det ofta om en tredubbling av spelarens tidigare lön samtidigt som nivån inte är lika hög. Det är ingen överraskning att namn som Messi, Ronaldo och Neymar är några av de fotbollsspelare som tjänar högst löner. De anses vara några av världens bästa fotbollsspelare. Därför är de även några av de bäst betalda fotbollspelarna i världen.

Vi kommer nu ta en titt på vilka spelare som tjänar mest. På listan några spelare som är bäst betalda spelarna i Premier League Är det Cristiano Ronaldo eller Messi som tjänar mest? Eller är det något proffs i Kina som har den högsta lönen? Det kommer vi nu reda ut. Spelarna tjänar oftast hästlängder mer än de bäst betalda tränarna i världen. Nu tar vi oss an spelarna med högst löner.

Fotbollsspelare som tjänar mest

Fotbollsspelare som tjänar mest i världen 2018

Vissa spelare listan kanske kommer överraska dig mer än andra. Detta då klubbarna har olika ekonomiska muskler och det kan vara en ganska stor skillnad på spelare trots att de anses vara lika bra. Det beror på allt från hur mycket varje klubb får i sponsorintäkter, hur mycket spelaren drar in på tröjförsäljning och flertalet andra punkter. Denna lista gäller endast löner och inga andra intäckter. Nu går vi igenom de fotbollsspelare som tjänar bäst.

10. Bäst betalda fotbollsspelare i världen: Paul Pogba

Uniteds Pogba är en av de som tjänar mest

Klubb Årslön (£) Kontraktslängd
Manchester United 15,4 miljoner 2021-06-30

På tionde plats hittar vi Paul Pogba. Han lämnade Juventus för spel på Old Trafford och nu är han en av världens bäst  betalda spelare. Pogba blev när han flyttade världens dyraste fotbollsspelare och nu sägs han vara nära att skriva på ett nytt kontrakt.

Pogba är en av Manchester Uniteds bäst betalda spelare.

9. Vilken spelare tjänar mest i fotboll: Kylian Mbappé

Kylian Mbappé är en av de som tjänar mest i världen

Klubb Veckolön (£) Kontraktslängd
Paris Saint-Germain 15,9 miljoner 2022-06-30

Mbappé är en av de bäst betalda spelarna i världen. Trots att han är väldigt ung tar han en plats på denna lista.

8. Fotbollsspelare som tjänar mest: Hulk

Vilken spelare tjänar mest i världen

Klubb Årslön (£) Kontraktslängd
Shanghai SIPG 17,6 miljoner 2020-06-30

Hulk har varit med i spelet under en längre tid. Brassen slog igenom i FC Porto och kopplats ihop med flera av Europas största klubbar. Istället blev det en flytt till Zenit och därefter flyttade han vidare till Kina och Shanghai SIPG.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply