LISTA: Spelare som kan lämna i januari

spelare som kan lämna i januari jadon sancho
bet365

Spelare som kan lämna i januari – vilka spelare kan byta klubb i januarifönstret?

Lista med spelare som kan lämna i januari? Spelarna som kan byta klubb i januari och flytta i januari 2024? Vinterns transferfönster börjar att närma sig. Europas storklubbar börjar att förbereda sig inför den avgörande halvan av säsongen. Nu är det dags att kolla upp vilka stjärnor som man kan plocka in för att förstärka sin trupp. Ett lyckat nyförvärv kan vara skillnaden mellan en ligatitel eller inte, eller avgöra om en klubb kommer att spela i Champions League under nästa säsong. Se och spela på fotboll =>

Rykten börjar uppstå till höger och vänster om vilka stjärnor som kan byta klubb och vilka storlag som vill värva in nya spelare. Vilka spelare kommer föreningar som Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, LiverpoolReal Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Juventus, Roma, Napoli, Inter, Milan, Borussia Dortmund och Bayern München försöka värva in? Vilka kommer bli de hetaste övergångarna i ligor som Premier LeagueBundesligaLa Liga och Serie A?

Spelare som kan lämna i januari - vilka spelare kan byta klubb i januarifönstret?

Tio spelare som kan byta klubb i januari

Med tanke på situationen, där fler och fler rykten börjar cirkulera omkring flera av Europas bästa spelare, så tycker vi på Silly Season Sverige att det är dags att fastställa vilka personer som kan kan vara inblandade i vinterns hetaste övergångar. Därför har vi valt att lista stjärnor som kan byta klubb i vinter. Se och spela på fotboll =>

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera listor om stora övergångar. Bland annat så har vi listat de dyraste övergångarna inom Allsvenskan någonsin, de dyraste övergångarna till Kina och Liverpools sämsta värvningar under 2000-talet.

Dessutom har vi gjort flera andra listor. De listorna handlar om allt möjligt inom fotbollens värld. Nyligen har vi rankat spelarna som var mycket bättre än sina pappor, de sämsta värvningarna av Pep Guardiola och spelarna som Chelsea sålde för tidigt.

Innan ni läser de gamla listorna som vi har publicerat ska vi första gå igenom vilka tio stora spelare som kan byta klubb i januari 2024. Samtliga bilder i den här listan är från Bildbyrån. Se och spela på fotboll =>

spelare som kan lämna i januari jadon sancho

1. Jadon Sancho – spelare som kan lämna i januari

Det kan inte ha undgått många att Jadon Sancho hamnat i frysboxen i Manchester United efter en dispyt med managern Erik ten Hag. Det har spekulerats i en återkomst till Dortmund för Sancho inför januarifönstret. Även Juventus och Saudiarabien har varit på tapeten.

2. Donyell Malen – spelare som kan lämna i januari

Om Sancho flyttar tillbaka till Dortmund är det en annan ytterforward, Donyell Malen, som ryktas gå åt motsatt håll, det vill säga till Manchester United.

3. Donny van de Beek – spelare som kan lämna i januari

En annan som inte får någon speltid i Manchester United är Donny van de Beek som har fått tillåtelse av Ten Hag att lämna Old Trafford när transferfönstret öppnar i januari. Galatasaray och Fenerbahce har nämnts som tänkbara alternativ, liksom Juventus.

4. Kalvin Phillips – spelare som kan lämna i januari

I en annan del av stan, i Manchester City, finns en annan mittfältare som får knappt med speltid. Det rör sig om Kalvin Phillips som kopplats ihop med flertalet Premier League-klubbar inför januarifönstret, däribland Newcastle och Tottenham.

5. Ivan Toney – spelare som kan lämna i januari

Den skandalomsusade Brentford-anfallaren Ivan Toney är för närvarande avstängd efter att ha brutit mot det engelska fotbollförbundets bettingregler. Men i januari får han börja spela igen och han har kopplats ihop med klubbar som Arsenal, Chelsea och Manchester United. Se och spela på fotboll =>

Lista: 10 spelare som kan lämna i januari - 10 spelare som kan byta klubb i januari

6. Victor Osimhen – spelare som kan lämna i januari

Napolis anfallsstjärna Victor Osimhen är en jagad man på transfermarknaden. Det är framför allt Chelsea som uppges vara ute efter Osimhen och Premier League-klubben sägs vara redo att betala över en miljard kronor för nigerianen.

7. Jusef Erabi – spelare som kan lämna i januari

Vi ger plats åt några svenska spelare på listan också och först ut är Jusef Erabi som slog igenom i Hammarby i år. Anfallaren har kopplats ihop med klubbar som Reims, Nantes och Slavia Prag, medan Genoa i Serie A har inlett samtal om att värva Erabi enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

8. Lucas Bergvall – spelare som kan lämna i januari

Djurgårdens jättelöfte Lucas Bergvall har ryktats till betydligt större klubbar ute i fotbolls-Europa under vintern. Eller vad sägs om klubbar som Manchester United, Inter, Atalanta, Leipzig, Rennes och Barcelona. Om Bergvall säljs i vinter blir det för stora pengar.

9. Roony Bardghji – spelare som kan lämna i januari

En annan svensk kommande superstjärna är Roony Bardghji FC Köpenhamn och även han har länkats ihop med många europeiska storklubbar. Bayer Leverkusen, Juventus, Barcelona och Chelsea finns bland klubbarna som har scoutat Bardghji enligt Fabrizio Romano.

10. João Palhinha – spelare som kan lämna i januari

Fulham-mittfältaren Palhinha var nära en flytt till Bayern München i höstas, men övergången sprack i sista stund. Inför januarifönstret har det ryktats om intresse från Arsenal, Liverpool och Manchester United. Se och spela på fotboll =>

Lista: 10 spelare som kan lämna i januari - 10 spelare som kan byta klubb i januari

Fler listor från Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply