TOPP 5: Sämsta tränarna i Premier League någonsin

Sämsta tränarna i Premier League någonsin

Lista: Premier Leagues sämsta tränare någonsin

Premier Leagues sämsta spelare, Premier Leagues sämsta värvningar och Premier Leagues sämsta elva är det många som är nyfikna och när det kommer till de sämsta tränarna i Premier League finns det även där namn som du kanske inte trodde skulle finnas med. I den engelska högstadivisionen finns det flera av världens bästa fotbollstränare med namn som Antonio Conte, Jose Mourinho och Pep Guardiola som nått framgångar som tränare med några av de största klubbarna i världen.

Det pratas ofta om de bästa tränarna i fotboll och vem som borde få priset som bästa tränaren, men inte speciellt mycket om vilka som är de sämsta tränarna och ännu mindre om Premier Leagues sämsta tränare. Därför har vi på Silly Season Sverige nu tagit fram en lista med de tränare som misslyckats totalt i Premier League och som helst vill glömma sin sejour i den engelska högstadivisionen.

Sämsta tränarna i Premier League

Det är ingen överraskning att storklubbarna alltid har bra tränare. Chelseas bästa tränare sen Abramovich ankomst och de som suttit på Liverpools tränarpost är namn som hade klarat av att manövrera nästan vilket lag som helst i de bästa ligorna. De sämre lagen i England har dock inte lika lätt att hitta bra tränare och betala de löner som krävs för att kunna erbjuda ett bra kontrakt. Nedan finner ni de sämsta tränarna i Premier League och hur de presterade under sin korta period på tränarbänken.

 

 

5. Steve McClaren (Newcastle)

TOPP 5: Sämsta tränarna i Premier League någonsin

Antal Matcher:31
Antal Vinster:7
Antal Förluster:18

Att Steve McClaren fick jobbet i Newcastle från första början var överraskande. Efter att ha misslyckats som tränare i det engelska landslaget och inte lyckats nå uppflyttning med Derby fick han på något sätt jobbet som tränare i Newcastle. Åtta månader senare hade han spenderat över 80 miljoner pund samtidigt som hans lag fortfarande låg på 18 plats i Premier League. McClaren ersattes av Rafael Benítez som för närvarande håller på att ta laget tillbaka till Premier League.

McClaren är nu tillbaka i Derby County.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply