Uppgifter: Sergio Aguero vill spela i Real Madrid nästa säsong

Uppgifter Sergio Aguero vill spela i Real Madrid nästa säsong

Real Madrid – nästa stopp för Sergio Aguero?

Redan 2011 då spelaren lämnade Atlético Madrid för spel i Manchester City var det nära att argentinaren flyttade till marängerna, och nu börjar ryktena om en flytt tillbaka till La Liga dra igång igen.

Sergio Agueros tid i Manchester City ser ut att lida mot sitt slut. Argentinaren skrev på för den engelska toppklubben under sommaren 2011 och har sen dess varit lagets bästa anfallare under de drygt fem säsongerna som han spelat i den ljusblåa tröjan. Anledningen till en flytt i sommar är då Aguero inte ska vara nöjd efter att ha blivit petad av Gabriel Jesus som anslöt till klubben så sent som i vintras. Beslutet ska inte ha uppskattats av Aguero som nu ser ut att lämna klubben, och han saknar inte intresserade klubbar.

På måndagseftermiddagen kommer nämligen The Sun med exklusiva uppgifter om att anfallaren vill flytta till Real Madrid i sommar och enligt tidningen behöver marängerna betala över 60 miljoner pund för att köpa loss Manchester Citys målmaskin vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019.

Aguero stod för två mål i Citys vinst över Monaco i Champions League häromveckan men trots det har anfallaren inte lyckats övertyga Pep Guardiola om att han ska ha en fast startplats i laget.

Spelaren har för närvarande en veckolön på 220.000 pund plus bonusar och skulle det bli en flytt till Real Madrid sägs spelaren få en blank check, för att själv välja hur mycket han vill tjäna i sin nya klubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply