• Error, no group ID set! Check your syntax!

Topp 10: Bäst betalda tränarna i världen 2017

 Topp 10: Bäst betalda tränarna i världen 2017

Bäst betalda tränaren? Här är de högst betalda fotbollstränarna i världen

Precis som spelarna så tjänar tränare inom fotbollen väldigt bra. Därför uppstår flera frågor. Vilka är de bäst betalda fotbollstränare i världen 2017? Vem är den bäst betalda tränaren i världen? Är det i några av världens bästa ligor vi hittar världens bäst betalda tränare? Naturligtvis har ligorna tränare som tjänar väldigt bra och är några av de tränare som tjänar mest i världen. Till exempel så hittar vi flera tränare med en hög inkomst i Tyskland.

Topp 10 Bäst betalda tränarna i världen 2017

Bäst betalda fotbollstränarna 2017

Nyligen skrev vi om världens rikaste fotbollsspelare och de rikaste fotbollsklubbarna i världen. Vi ska fortsätta i temat rik inom fotbollen och turen har nu kommit till tränarna som ska synas i sömmarna. De flesta av de bäst betalda fotbollstränarna hittar vi i tre ligor, nämligen Engelska Premier LeagueLa Liga och och tyska Bundesliga. Ifall du funderat på vilken tränare som har bäst lön i Premier League, La Liga och Bundesliga så behöver du inte fundera på det längre. Vi på Silly Season Sverige har tagit fram en lista över de 10 bäst betalda tränarna i fotbollstränarna i världen! Låt oss nu se vilken tränare som har högst inkomst i världenKälla: The Telegraph

Topp 10 Bäst betalda tränarna i världen 2017

10. Zinedine Zidane – 4,6 miljoner pund

Topp 10: Bäst betalda tränarna i världen

Under sina första år som tränare för Real Madrids förstalag har fransmannen vunnit Champions League två gånger.

Detta är det första kontraktet som Zidane har som A-lagstränare och det är ingen dålig start på karriären som tränare för honom.

SE ÄVEN: Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply