Bäst betalda spelarna i Premier League 2017

UEFA Super Cup 2017 TV kanal - vilken kanal & tid på TV

Bäst betalda spelare i Premier League 2017

Det finns sjuka spelarlöner i England, med lag som Manchester City och Chelsea som har råd att betala vilka löner som helst. Även Manchester United och till och med Arsenal har hakat på trenden att betala sanslösa summor i lön till sina nyckelspelare, även om listan fortfarande domineras av City och Chelsea.

Men vad är egentligen de högsta spelarlönerna Premier League? Vilka tjänar bäst i Premier League? Vilka stjärnor har högst lön i England?

I denna lista går vi genom de 10 högsta lönerna i Premier League med vilka spelare som tjänar bästI England tjänar fotbollsspelare enormt mycket pengar, och sett till resten av världen tjänar Premier League-spelare mer eller mindre mest i världen i snitt.

Premier Leagues bäst betalda spelare 2017

Spelarna som tjänar mest i Premier League 2017? I denna lista tittar vi på vilka som tjänar bäst i den engelska högstaligan, men om du vill kan du även kika in andra intressanta listor som Allsvenskans bäst betalda spelare, Bäst betalda fotbollstränarna och de bäst betalda damfotbollsspelarna. Du kan spetsa din allmänbildning med dessa listor, men om ingen av dessa intresserar dig kan du hitta massvis av listor här.

Spelarna med högst löner i England – vilka tjänar bäst i Premier League?

Lönerna är skrivna i brittiska pund och gäller per vecka. Här är de bäst betalda spelarna i Premier League 2016/2017:

10. Wayne Rooney (Everton) – 150.000 pund i veckan
9. David de Gea (Manchester United) – 185.000 pund i veckan
8. Mesut Özil (Arsenal) – 190.000 pund i veckan

6. David Silva (Manchester City)

David Silva (Manchester City) - 2,6 miljoner kronor i veckan - högst betald i Premier League

Ålder:31
Veckolön:£200.000
Kontraktslängd:2019

Manchester City-stjärnan är en utav spelarna som tjänar mest i Premier League. Hans lön i Manchester-klubben ligger på hela 200.000 pund i veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply