TOPP 10: Världens mest framgångsrika tränare

TOPP 10- Världens mest framgångsrika tränare

Världens bästa fotbollstränare genom tiderna

Bästa fotbollstränare? bästa fotbollstränaren 2016? Vem är världens bästa fotbollstränare? När man diskuterar om vilken fotbollstränare som är bäst i världen får man många olika svar. Vissa menar att den ene är bättre än den andre på grund av matchcoachning, den andre efter taktik och den tredje utser världens bästa tränare efter vad denne gjort under de senaste åren. Det går inte riktigt att utse vilken tränare som är bäst genom att döma efter ovanstående kriterier. Det lättaste sättet är att se hur många titlar som tränaren vunnit under sin tid som tränare på elitnivå. Det finns många otroligt bra tränare i fotbollsvärlden och många av de har varit i klubbar som Barcelona, Real Madrid, Chelsea och Liverpool och vunnit väldigt många titlar under sin karriär. Även om titlar är det lättaste sättet att bedömma hur bra en tränare är är det inte alltid hundra procent sant då vissa tränare varit med längre än andra. Dock ger det en bra överblick över hur det hela ser ut.

Tränare med flest titlar – fotboll

Tidigare har vi på Silly Season Sverige publicerat flertalet listor som blivit populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av de och vi rekommenderar att ni tar en titt på de efter att vi gått igenom vilka som är världens bästa fotbollstränare genom tiderna.

 

10. Bob Paisley – 20 titlarTOPP 10: Världens mest framgångsrika tränare

Med ett helt liv dedikerat till Liverpool, både som spelare och som tränare snittade han 2,1 titlar per säsong under sin tid på Anfield som tränare. Totalt blev det 20st.

Titlar

Liverpool(20): 6 Premier League-titlar, 3 ligacup-titlar, 6 Charity Shield-titlar, 3 Champions League-titlar, 1 Uefacup-titel och 1 UEFA Super Cup.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply