Speltips Colombia Japan – odds tips Colombia Japan, Fotbolls VM 2018!

Colombia Japan speltips

Speltips på Colombia Japan speltips VM 2018

Speltips Colombia Japan odds VM 2018? Här hittar du speltips på Colombia vs Japan odds i VM 2018! Colombia Japan. Vi har förstås inte glömt av VM:s sista grupp, H-gruppen. Den startar igång sist och är kanske den mest svårtippade. Vi får se hur det går i den första matchen, då Colombia och Japan drabbas samman. Spela på matchen till bäst odds =>

Colombia och Japan kommer att spelas på Mordovia Arena i Saransk. Inte minst för Japan så blir den här matchen väldigt viktig.

Speltips Colombia Japan - odds tips Colombia Japan, Fotbolls VM 2018!

Speltips Colombia Japan Odds

När det kommer till den här matchen Colombia vs Japan så har vi på Silly Season lyckats ta fram en del speltips samt bästa odds inför Colombia vs Japan. Colombia – Japan är den första matchen i gruppspelet för VM 2018 i Ryssland. Det h’är blir en bra värdemätare för Japans del, samtidigt som Colombia har pressen på sig. Här har du lite odds tips och bästa odds inför Colombia vs Japan matchen:

Speltips Colombia Japan & odds tips 1X2

Odds på Colombia-vinst (1): 1,68
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,75
Odds på Japan-vinst (2) 6,15

Bäst odds Japan eller Colombia (1 2): 1,30
Bäst odds Japan eller Oavgjort (1 X): 1,28
Bäst odds Colombia eller Oavgjort (2 X): 1,14

Colombia att vinna VM 2018: 20,00
Japan att vinna VM 2018: 20,00

Speltips Colombia Japan odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,23) NEJ (1,64)

Över 2,5 mål: 2,33
Under 2,5 mål: 1,63

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Bästa odds Colombia Japan

Speltips Colombia Japan

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det inte förväntas blir någon jämn match och Colombia har en betydligt bättre trupp. Men japanerna ska inte underskattas.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Colombia (1,68) och Japan (6,15) visar att Colombia är favoriter att vinna den här matchen i VM 2018 års H-grupp. Dock är det bra odds för dig som vill spela på på att Japan skrällvinner. Det mesta tyder på att det blir en match i sydamerikansk tycke. Därför har många betting sidor valt att sätta låga odds på Colombia.

Tittar vi på vilka spelsidor med bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips på Colombia Japan + kampanjer och erbjudanden med odds tips

Rekommenderat speltips på Colombia – Japan är en vinst för Colombia (1,68), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (1,64). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Colombia och Japan är två lag är bra defensivt.

Det finns flera olika bettingstips att följa, men de här är de tre som vi har störst förhoppningar att gå igenom.

Colombia vs Japan odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Speltips Colombia Japan? Det är något vi kommer få reda på under tisdagseftermiddagen klockan 14:00. Det viktiga för japansk del är att göra en bra match och vissa att en är på rätt väg. Dock ska ju Colombia vara favoriter till att vinna den här här matchen mot asiaterna.

Idag så möts Colombias VM trupp och Japans VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Egentligen är varken den colombianska VM-truppen eller den japanska VM-truppen att vinna hela VM. Det är framför allt colombianerna som kan komma att vinna VM 2018 enligt oddsen.

Såhär ser oddset ut för både Colombia och Japan att gå vidare från gruppen samt att de ska vinna fotbolls-VM 2018:

Odds VM grupp H
Colombia vinnare odds fotbolls VM 2018Colombia2,4051,00
Polen vinnare odds fotbolls VM 2018Polen2,6067,00
Senegal vinnare odds fotbolls VM 2018Senegal5,35501,00
Japan vinnare odds fotbolls VM 2018Japan8,00151,00

Med tanke på den trupp Colombia har jämfört mot Japan så är det ju inte konstigt att Falcao och James med polare är favoriter. Men samtidigt är Japan det land, tillsammans med Sydkorea, som dominerat mest under de senaste mästerskapen för asiatisk del.

För colombianernas del så har det bara blivit två VM sedan 1998, men det senaste var 2014 då de nästan skickade ut Brasilien ur kvartsfinalen. Frågan är om det inte finns goda chanser att ta sig minst lika långt även i det här VM-slutspelet.

Colombia Japan odds 19 juni 2018

Odds Colombia – Japan? De flesta spelbolag kan erbjuda många och bra odds på matchen som ska spelas mellan Colombia och JapanMordovia Arena. Det är en match som kanske inte intresserar alla, förutom de som älskar mästerskap likt VM.

Vill du spela på att Colombia vinner mot Japan är oddset 1,68 gånger pengarna. Ifall du föredrar att lägga dina pengar på Japan som vinnare så är det här oddset 6,15 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.75 i odds som bettingbolagen kan ge er.

Odds på Colombia-vinst (1): 1,68
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,75
Odds på Japan-vinst (2) 6,15

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo eller Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Colombia/Japan att vinna VM 2018: 51,00 & 151,00

Colombia Japan trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Colombia Japan VM-trupper och förväntad Colombia Japan laguppställning och startelvor:

Colombia laguppställning och förväntade startelvor

Här är Colombias laguppställning och förväntade startelva mot Japan:

Målvakter: David Ospina, Camilo Vargas, Jose Fernando Cuadrado

Försvarare: Cristian Zapata, Davinson Sanchez, Santiago Arias, Oscar Murillo, Frank Fabra, Johan Mojica, Yerry Mina

Mittfältare: Wilmar Barrios, Carlos Sanchez, Jefferson Lerma, Jose Izquierdo, James Rodriguez, Abel Aguilar, Mateus Uribe, Juan Fernando Quintero, Juan Guillermo Cuadrado

Anfallare: Radamel Falcao, Miguel Borja, Carlos Bacca, Luis Fernando Muriel

Japan laguppställning och förväntade startelvor

Här är Japans laguppställning och förväntade startelva mot Colombia:

Målvakter: Eiji Kawashima, Masaaki Higashiguchi, Kosuke Nakamura

Försvarare: Yuto Nagatomo, Tomoaki Makino, Maya Yoshida, Hiroki Sakai, Gotoku Sakai, Gen Shoji, Wataru Endo, Naomichi Ueda

Mittfältare: Makoto Hasebe, Keisuke Honda, Takashi Inui, Shinji Kagawa, Hotaru Yamaguchi, Genki Haraguchi, Takashi Usami, Gaku Shibasaki, Ryota Oshima

Anfallare: Shinji Okazaki, Yuya Osako, Yoshinori Muto

Bra odds Colombia Japan

Colombia – Japan speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Japan och Colombia. Inför Colombia vs Japan så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Colombia vs Japan speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Colombia Japan? För dig som vill spela på Colombia Japan så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Colombia Japan Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Colombia Japan rekommenderas VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Colombias matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på colombianska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply