bet365

Speltips Belgien Panama – odds tips Belgien Panama, Fotbolls VM 2018!

Speltips Belgien Panama

Speltips på Belgien Panama speltips VM 2018

Speltips Belgien Panama odds VM 2018? Här hittar du speltips på Belgien vs Panama odds i VM 2018! Belgien Panama. En av de stora favoriterna till att vinna hela VM 2018 i Ryssland. På andra sidan planen kommer det att stå en av de länderna som förväntas att bli hela turneringens slagpåse. Och det är Panama, ett land som aldrig någonsin spelat i VM förut. Spela på matchen till bäst odds =>

Belgien och Panama kommer att spelas på Fisht Sotjiium i Sotji. Det här blir ju Panamas första match i ett VM någonsin, vilket kan bli intressant

Speltips Belgien Panama - odds tips Belgien Panama, Fotbolls VM 2018!

Speltips Belgien Panama Odds

När det kommer till denna match Belgien vs Panama så har vi på Silly Season tagit fram några speltips samt de bästa oddsen inför Belgien vs Panama. Belgien – Panama är den första matchen i gruppspelet till VM 2018 och den första matchen för det centralamerikanska landet. Det här blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Eller en promenad i parken för Belgien? Här är odds tips och bästa odds inför Belgien vs Panama matchen:

Bästa odds Belgien Panama

Speltips Belgien Panama & odds tips 1X2

Odds på Belgien-vinst (1): 1.19
Bäst odds på Oavgjort (X): 7,35
Odds på Panama-vinst (2) 21,00

Bäst odds Panama eller Belgien (1 2): 1,11
Bäst odds Panama eller Oavgjort (1 X): 5,30
Bäst odds Belgien eller Oavgjort (2 X): 1,01

Belgien att vinna VM 2018: 10,00
Panama att vinna VM 2018: 1001,00

Spela på Belgien, Portugal, Brasilien Tyskland, Spanien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Speltips Belgien Panama odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (3,20) NEJ (1,34)

Över 2,5 mål: 1,76
Under 2,5 mål: 2,10

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Speltips Belgien odds tips vinnare Fotbolls VM 2018

Speltips Belgien Panama

Spelbolagen Unibet och bet365 menar att det kommer bli en väldigt ojämn match och Panama får förstås hoppas på

Oddsen hos Unibet och bet365 för Belgien (2,50) och Panama (3,10) visar att Belgien är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Belgien eller Panama. Det mesta tyder på att det blir en en match som Belgien ska styra. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på bortalaget och VM-debutanten Panama.

Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Belgien Panama

Rekommenderat speltips på Belgien – Panama är en vinst för Belgien (1,19), samtidigt som det kommer att göras mindre än 2,5 mål (2,10). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Belgien och Panama är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att följa, men de här är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Belgien vs Panama odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under måndagseftermiddagen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det viktiga för panamansk del är att göra en bra match insatsmässigt och vissa att man har. Det är inte mycket kvar till sommarens fotbolls-VM.

Idag så möts Belgiens VM trupp och Panamas VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den belgiska VM-truppen eller den panamanska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna inte förväntas att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Belgien och Panama att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp G
Belgien vinnare odds fotbolls VM 2018 Belgien 1,73 13,00
England vinnare odds fotbolls VM 2018 England 2,25 21,00
Tunisien vinnare odds fotbolls VM 2018 Tunisien 26,00 501,00
Panama vinnare odds fotbolls VM 2018 Panama 41,00 1001,00

Ja ni, vad ska vi tro om den här matchen? Det handlar ju, till att börja med, om ett land som förväntas att faktiskt kunna vinna hela VM – Belgien. Mot ett land som aldrig spelat ett världsmästerskap i fotboll förut – Panaman.

Med det i bakhuvudet så är ju förstås Belgien stora favorit att vinna den här matchen. För Panamas del så känns det mest rimliga att enbart försöka hålla liv i matchen så länge det bara går, och att försöka kontra och ha en stabil defensiv. Annars bör Belgien kunna vinna relativt enkelt.

Belgien Panama odds 9 juni 2018

Odds Belgien – Panama? De flesta spelbolag erbjuder bra odds på mötet som spelas mellan Belgien och PanamaFisht Sotjiium. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Belgien vinner mot Panama är oddset 2,50 gånger pengarna. Ifall du spela på Panama som vinnare är det oddset 3,10 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.35 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Belgien-vinst (1): 1,19
Bäst odds på Oavgjort (X): 7,35
Odds på Panama-vinst (2) 21,00

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Belgien eller Panama att vinna VM 2018: 10,00 & 1001,00

Tippa på Belgien vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Belgien Panama trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Belgien Panama VM-trupper och förväntad Belgien Panama laguppställning och startelvor:

Belgien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Belgiens laguppställning och förväntade startelva mot Panama:

Målvakter: Koen Casteels, Thibaut Courtois, Simon Mignolet

Försvarare: Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Vincent Kompany, Thomas Meunier, Thomas Vermaelen, Jan Vertonghen

Mittfältare: Nacer Chadli, Kevin De Bruyne, Mousa Dembele, Leander Dendoncker, Marouane Fellaini, Youri Tielemans, Axel Witsel

Anfallare: Michy Batshuayi, Yannick Carrasco, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Adnan Januzaj, Romelu Lukaku, Dries Mertens

Panama laguppställning och förväntade startelvor

Speltips Belgien Panama? Här är Panamas laguppställning och förväntade startelva mot Belgien:

Målvakter: Jose Calderon, Jaime Penedo, Alex Rodríguez

Försvarare: Felipe Baloy, Harold Cummings, Eric Davis, Fidel Escobar, Adolfo Machado, Michael Murillo, Luis Ovalle, Roman Torres

Mittfältare: Edgar Barcenas, Armando Cooper, Anibal Godoy, Gabriel Gomez, Valentin Pimentel, Alberto Quintero, Jose Luis Rodriguez

Anfallare: Abdiel Arroyo, Ismael Diaz, Blas Perez, Luis Tejada, Gabriel Torres

Belgien Panama speltips

Belgien – Panama speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Panama och Belgien. Inför Belgien vs Panama så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Belgien vs Panama speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Belgien Panama? För dig som vill spela på Belgien Panama så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Belgien Panama Fotbolls VM 2018. Nu är fotbolls VM 2018 oddsen är släppta och det går att se vilka som är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM så kan du självklart tippa på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018speltips VM 2018. För dig som vill få fria bets, riskfria oddsspel, odds som höjts och oddsbonusar rekommenderas fotbolls VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Belgiens matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på belgiska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply